Jennifer Lopez:

- Menn i 20-årene er veldig selvsikre og arrogante

Og dette finner sangfuglen svært attraktivt.

SEOGHØR.NO: I august ble det kjent at forholdet mellom Jennifer Lopez (47) og hennes 18 år yngre danse-kjæreste, Casper Smart (29), var over.

Duoen ble kjærester for første gang i 2011, og hadde et av-og-på forhold frem til i fjor sommer.

I desember begynte det å svirre rykter om at det hadde oppstått hete følelser mellom Hollywood-stjernen og rapperen Drake (30) etter at de begge to postet intime bilder sammen på sosiale medier.

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kort tid senere dukket det også opp videoer av paret som danset og kysset på en fest i Las Vegas.

Nå avslører popstjernen selv at grunnen til at hun ofte faller for yngre menn er at hun finner deres selvsikkerhet attraktiv, og at kvinner først blir tryggere på seg selv med alderen.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

- Menn i 20-årene er veldig selvsikre og arrogante, mens kvinner er super usikre, forteller hun til bladet W, ifølge Huffington Post.

- Og senere snur det: Menn blir super usikre og kvinner blir komfortable i deres egen kropp på en måte som gjør dem vakrere.

Videre innrømmer «Love Make the World Go Round»-sangeren at hun tidlig i karrieren slet med selvtilliten, mens hun nå ikke føler annet enn kjærlighet for seg selv.

- Jeg satte aldri pris på kroppen eller utseende mitt da jeg var i 20-årene. Nå er jeg helt sånn: «Se på meg!»«Se på deg!» Ikke på en innbilsk eller arrogant måte, jeg setter bare pris på meg selv nå på en måte jeg ikke gjorde tidligere. Og det handler ikke om å være perfekt. Jeg liker arrene mine, sier hun, ifølge nettstedet.

Det er derimot fremdeles usikkert om J-Lo og Drake faktisk er et par eller om de bare er sammen for å selge musikk.

- Vi tilbringer tid sammen og jobber på et nytt prosjekt, er alt 30-åringen ville si til Entertainment Tonight i slutten av desember, i følge Huffington Post.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: I syv år var Lopez gift med latinosangeren Marc Anthony - som hun har tvillingene Max og Emme (9) med. Paret er fremdeles gode venner, og her står de sammen på scenen under Latin Grammy Award i november i fjor. Foto: NTB Scanpix  
EKS-MANNEN: I syv år var Lopez gift med latinosangeren Marc Anthony - som hun har tvillingene Max og Emme (9) med. Paret er fremdeles gode venner, og her står de sammen på scenen under Latin Grammy Award i november i fjor. Foto: NTB Scanpix   Vis mer

Andre kjente kvinnelige stjerner som har falt for unge menn er blant annet Madonna (58), Demi Moore (54), Kris Jenner (61) og Kylie Minogue (48).

Mens Madonna stadig bytter ut nye unge erobringer, var Moore gift med 16 år yngre Ashton Kutcher (38) i seks år.

Kris Jenner ble på sin side sammen med Corey Gamble (36) etter skilsmissen fra Caitlyn Jenner (67), mens Kylie Minogue bekreftet at hun var kjæreste med den britiske skuespilleren Joshua Sasse (29) i november 2015.

Duoen forlovet seg i februar i fjor, men fredag annonserte «Spinning Around»-stjernen derimot at bryllupet er avlyst.

«Takk for deres kjærlighet og forståelse etter nyheten om at Josh og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Vi ønsker kun det beste for hverandre mens vi begir oss mot nye horisonter» skrev hun på Instagram-profilen sin sammen med et bilde av en vakker soloppgang.

SKILLER 25 ÅR: Kris Jenner kjæreste, Corey Gamble, er like gammel som sin datteren, Kim Kardashian (36), og ett år yngre enn sin eldste datter Kourtney Kardashian (37). Foto: NTB Scanpix.
SKILLER 25 ÅR: Kris Jenner kjæreste, Corey Gamble, er like gammel som sin datteren, Kim Kardashian (36), og ett år yngre enn sin eldste datter Kourtney Kardashian (37). Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: «Modern Family»-stjernen klinte til med sin ti år eldre kjæreste