- Menn er dummere enn vi tror

TV-stjernen kunne ønske hun var lesbisk.

NYSINGEL: Bethenny Frankel mener kvinner gjør menn svakere. Foto: Broadimage
NYSINGEL: Bethenny Frankel mener kvinner gjør menn svakere. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-verten og realitystjernen Bethenny Frankel (44) har ikke hatt så mye hell i kjærlighet.

For to år siden skilte hun seg fra ektemannen, Jason Hoppy, etter bare tre år som ektepar, og siden den gang har de kjempet en bitter kamp om foreldreretten til deres felles datter Bryn (4).

Etter bruddet trøstet hun seg med milliardæren Warren Lichtenstein før hun innledet et forhold til sin mye yngre kjæreste Michael Cerussi, som det nylig også ble slutt med.

Torsdag var Frankel gjest hos Ellen DeGeneres (57) for å snakke om sin nye bok «I Suck At Relationships So You Don't Have To: 10 Rules For Not Screwing Up Your Happily Ever After», og da røpet hun blant annet at hun tror det er smart å mate menns ego.

- Generelt tror jeg kvinner har en tendens til å gjøre menn svakere. Vi tror de er sterkere enn det de er, og vi prøver å få dem til å føle seg bedre fordi kvinner er tøffe mot menn, sa hun, ifølge Daily Mail.

- Jeg tror ikke kvinner og menn nødvendigvis forstår hverandre. Kvinner en mye galere enn menn noen gang vil kunne forestille seg, og menn er mye dummere enn kvinner klarer å forestille seg. De er noen mye enklere skapninger enn oss.

Deretter hevdet Bethenny at det er en veldig begrenset mengde ting menn bryr seg om i livet, og det inkluderer blant annet søvn, fjernkontrollen, hunden, poker og alkohol.

Saken fortsetter under bildene.

ALENEMOR: Bethenny kjemper om foreldreretten til datteren Bryn med eksmannen Jason Hoppy.
 Foto: Splash News
ALENEMOR: Bethenny kjemper om foreldreretten til datteren Bryn med eksmannen Jason Hoppy. Foto: Splash News Vis mer

Etter å ha lyttet til s mindre hyggelige beskrivelser av menn, takket den åpent lesbiske DeGeneres henne for å ha forsterket følelsen om at hun selv hadde tatt riktig valg i livet.

Dette fikk «The Real Housewives Of New York»-stjernen til å avsløre at hun selv gjerne skulle spilt på det andre laget også.

- Å Ellen, jeg kunne ønske ting var lettere! Nylig tenkte jeg med meg selv: Jeg kunne ønske jeg var lesbisk, sa hun, og og fikk følgende svar:

- Nei, det er ikke et valg man tar. Det er ikke slik det fungerer. Ikke prøv å bli medlem av klubben vår.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg mislykket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer