- Menn er det svake kjønn

Dustin Hoffman synes det er fantastisk å bli gammel og vis.

SUKSESSFULL: Dustin Hoffman har vunnet en rekke priser for sin presentasjon på lerretet, og er kjent fra filmer som «Rain Man», «Tootsie», «Hook» og «Runaway Jury». Foto: All Over Press
SUKSESSFULL: Dustin Hoffman har vunnet en rekke priser for sin presentasjon på lerretet, og er kjent fra filmer som «Rain Man», «Tootsie», «Hook» og «Runaway Jury». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Dustin Hoffman (75) har vanskelig for å forstå at mange menn rømmer fra intimitet med kvinner.

- Jeg mener menn er svakest av kjønnene og lever et mer begrenset liv enn kvinner. Av en eller annen grunn flykter menn fra intimitet. Hvis man flykter fra intimitet, så flykter man jo fra det livet kan skjenke deg, sier han til magasinet AARP, ifølge Contactmusic.com.

Den gamle ringreven har ikke noe i mot å bli eldre og visere, og sier han er lykkeligere nå enn noen gang tidligere.

- Jeg ville ikke byttet nåtiden mot noe som helst. Vi ønsker alle å vokse og utvikle oss, og jeg har oppdaget at når kroppen begynner å begrense seg, så utvikler sjelen seg.

Hoffman har vunnet Oscar for sine roller i filmene «Kramer vs. Kramer» og «Rain Man». I over 30 år har han vært gift med Lisa Hoffman (58) som han har fire voksne barn sammen med.


 
LES OGSÅ: - Han dater Dustin Hoffmans datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer