LØY OM ALDEREN: Camilla Fors ga TV3-produsentene sjokk, da hun under innspillingen av årets "Charterfeber" sa at hun ennå ikke hadde fylt 18 år. Foto: TV3
LØY OM ALDEREN: Camilla Fors ga TV3-produsentene sjokk, da hun under innspillingen av årets "Charterfeber" sa at hun ennå ikke hadde fylt 18 år. Foto: TV3Vis mer

- Menn bør få kreve sex

"Charterfeber"-Camilla støtter svenske Anna Ankas syn på forhold.

SEHER.NO: Glamourmodellen Camilla Fors skapte tidligere i år rabalder da hun løy om alderen for å bli med i TV3-programmet "Charterfeber", siden hun ennå ikke hadde fylt 18 år.

Men også etter at hun ble myndig, er ikke Fors redd for å provosere.

I et intervju med bladet FHM, avslører Harstad-jenta nemlig at hun støtter den svenske Hollywood-fruen Anna Ankas syn på at det er en kvinnes oppgave å tilfredsstille mannen sin.

- Det er bare for typen å spørre fritt, og det er fritt for meg å spørre også. Det går begge veier. Hadde alle gjort det, ville det vært mindre skilsmisser her til lands. Og mindre utroskap, sier Camilla.

Overfor Seher.no avslører Camilla at hun kjenner godt til problemer rundt utroskap, fordi oftest mannen ikke føler seg tilfredsstilt.


- Jeg skjønner ikke hvorfor dette skal være kontroversielt, så lenge det gjelder begge veier. Når jeg hører om damer som reagerer på dette, tenker jeg inni meg "vi får se hvor lenge forholdet varer," sier hun.

Hun er ikke redd for at hun skal få mange sinte nordmenn på nakken på grunn av sitt syn på forhold.

Camilla hevder nemlig hun har fått hard hud, etter tidligere å ha blitt mobbet og erklært for død på sin egen blogg.

- Det kan ikke skje noe, som slår det jeg har vært borte i før. Jeg håper isteden at jeg som Anne Anka kan skape litt diskusjon, sier hun til Seher.no.

Camilla Fors er for tiden sammen med 26 år eldre Lars Ole Johansen (43), som hun bor sammen med i Fredrikstad. Han er blant annet kjent for å ha vært sammen med den tidligere glamourmodellen Helene Rask.

- Erfaring er noe jeg synes er sexy. Jeg sier ikke at man MÅ være voksen. Dersom en 18-åring hadde sjarmert meg, kunne det også fungert, sier hun til FHM.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901! 

LES OGSÅ: - Ble redd av å lese om min egen død