FORTVILET OVER GUTTER: Taylor Swift har blitt såret mange ganger i kjærligheten. Foto: All Over Press
FORTVILET OVER GUTTER: Taylor Swift har blitt såret mange ganger i kjærligheten. Foto: All Over PressVis mer

- Menn bør aldri være førsteprioritet

Taylor Swift har sterke meninger når det gjelder å slippe gutter inn i livet sitt igjen.

SEOGHØR.NO: Country-stjernen Taylor Swift (22) har ikke hatt mye hell i kjærligheten de siste årene, men gir gjerne velmenende råd til andre.

Nylig ble det slutt mellom henne og Conor Kennedy (18), og tidligere har hun skrevet sangen "Dear John" om det vonde bruddet fra den notoriske skjørtejegeren John Mayer (34), i tillegg til at de spekuleres i om sangen "All to Well" er rettet mot forholdet til Jake Gyllenhaal (31).

Nå insisterer hun på at ingen burde gjøre en mann til førsteprioritet i livet sitt. 


- Mitt råd om gutter handler om hvordan du prioriterer dem. De kan godt være en del av livet ditt, men aldri la en gutt være hele livet ditt. Og de kan leve i din verden, men aldri gjør en gutt til din verden, sier hun til Twist magazine.

- Å vite hvem du er, og å være selvstendig og sterk er attraktivt for den riktige gutten. Hvis du prøver å imponere en gutt for hardt eller å prioritere ham foran venner og familie, da viser det bare at du ikke er sikker på deg selv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører Taylors hemmelige romanse