<strong>TØFT ÅR:</strong> Khloé Kardashian har virkelig fått gjennomgå det siste året, men nå forteller hun overraskende nok at alt var verdt det. Foto: NTB scanpix
TØFT ÅR: Khloé Kardashian har virkelig fått gjennomgå det siste året, men nå forteller hun overraskende nok at alt var verdt det. Foto: NTB scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Mener utroskaps­skandalene var verdt det

34-åringen svarte en fan på Twitter.

Publisert

Man kan trygt si at det har vært et tøft år for Khloé Kardashian (34), spesielt de siste ukene etter at nyheten om at Tristan Thompson (28), som er far til hennes 11 måneder gamle datter True, hadde vært utro bak ryggen hennes - nok en gang.

Og det faktum at det var besteveninnen til lillesøster Kylie Jenner (21), Jordyn Woods (21), som Tristan var utro med hjelper vel ikke akkurat på situasjonen.

Kort tid etter at skandalen ble kjent i februar, skal Khloé ha dumpet NBA-proffen, og til tross for det store sviket og at hun nå opptrer som alenemor, skal realitystjernen etter forholdene klare seg greit.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Var verdt det

Flere av fansen har rast mot ekskjæresten Tristan i etterkant av utroskapsskandalen, og det strømmer stadig inn meldinger med godhjertede ord og hyllester til Khloé som står rakrygget i stormen som har pågått.

Nylig tok 34-åringen seg tid til å svare en fan på Twitter.

- Jeg håper virkelig at Khloé Kardashian møter noen som behandler henne med den respekten hun fortjener. Hun har vært gjennom mer sjokkerende forhold enn det noen fortjener. Heldigvis fikk hun True, skrev en fan i et Twitter-innlegg.

Kort tid senere, til alles store overraskelse, fikk fanen et svar fra 34-åringen.

- Baby True gjorde alt verdt det. Takk for den vakre meldingen, skrev Khloé .

Full krangel om datteren

I lyset av utroskapsskandalen har flere kilder nær 34-åringen fortalt at hun er rimelig irritert over at Tristan ikke tilbringer nok tid sammen med datteren, True.

Blant annet skal Khloé reagere kraftig på 28-åringens ville reising og hevder at han har gått videre og ikke bryr seg om den lille jenta.

- Khloé begynner å bli ekstremt irritert over Tristan fordi han ikke gjør noe særlig for å være involvert i Trues liv, sa kilden til US Weekly ifølge Contact Music.

- Khloé skjønner at han er mye på reise på grunn av basketballkarrieren, og at han bor i Cleveland, men hun føler at Tristan har gått videre. Det virker som Tristan tenker at «jeg ser henne når jeg ser henne», fortsatte kilden.

Var enige

Uttalelsene kommer bare kort tid etter at Khloé skal ha trodd at hun og ekskjæresten var på samme bølgelengde hva gjelder omsorgsfordelingen for deres felles datter.

En kilde nær 34-åringen uttalte tidligere denne måneden at den snart ett år gamle jenta tilbringer mest tid med moren.

Kilden forklarte videre at Khloé har mulighet til å ha med seg True overalt, noe Tristan ikke har anledning til.

<strong>UHELDIG FORHOLD:</strong> Khloé Kardashian har opplevd at ekskjæresten Tristan Thompson var utro mot henne to ganger i løpet av ett år. Foto: NTB scanpix
UHELDIG FORHOLD: Khloé Kardashian har opplevd at ekskjæresten Tristan Thompson var utro mot henne to ganger i løpet av ett år. Foto: NTB scanpix Vis mer

- I tillegg tilbringer True mye tid med Khloés store familie, og også søskenbarna hennes er i Los Angeles, så det er mest naturlig at hun bor der med Khloé, sa kilden og fortsatte:

- Khloé og Tristan har kanskje sine problemer, men Khloé vil aldri nekte Tristan å få mulighet til å være med datteren sin. Ting endrer seg kanskje i fremtiden, men akkurat nå er de på samme bølgelengde med at True er mest sammen med moren.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige første utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Bryllupsplaner

Bakgrunnen for bruddet, og noe av det utroskapsskandalene begrunnes med, er sjokkerende nok, at den 28 år gamle basketballspilleren ikke skal ha vært klar for Khloés ønske om å slå seg helt til ro.

Selv om det ikke er en god unnskyldning for utroskap, skal han ha blitt stresset av at Khloé ønsket å gå videre og gifte seg.

- Tristan hadde ikke lyst til å bli en ektemann, han var rett og slett ikke klar, sa en kilde tidligere denne måneden, ifølge Mirror.

Etter dette skal Khloé ha blitt usikker på om forholdet var verdt å satse på, selv om hun ønsker å gi datteren den typiske kjernefamilien.

Har gått videre

Kilden nær stjernene skal ha uttalt at Khloé hadde tilgitt kjæresten etter hans sidesprang før datteren kom til verden i fjor, men nå er det ingen kjære mor for 28-åringen.

<strong>NY FLØRT?:</strong> Karizma Ramirez skal være Tristan Thompsons nyeste flamme. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT?: Karizma Ramirez skal være Tristan Thompsons nyeste flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det angivelige bruddet mellom Khloé og Tristan ser imidlertid ikke ut til å ha gått særlig hardt inn på sistnevnte. Tidligere denne måneden begynte nemlig flere rykter om at han allerede skal ha gått videre, å svirre.

Kort tid etter at Khloé dumpet Tristan, ble han nemlig observert med det som ble omtalt som en «mystisk kvinne» av flere amerikanske medier. Bare et par dager senere ble den mørke skjønnheten identifisert som modellen Karizma Ramirez (28), skrev People den gang.

LES OGSÅ: - En vanskelig situasjon for Kylie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer