TAR TELLING?: Blir Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo paret som må forlate Skal vi danse på TV 2 lørdag. Foto: Stella Pictures
TAR TELLING?: Blir Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo paret som må forlate Skal vi danse på TV 2 lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mener Tommy ryker

Og Åsleik mister tillit hos seerne og må se seg forbigått av Aylar på favorittlisten...

Publisert
SEHER.NO: Aylar Lie er tilbake på dansetoppen igjen – som favoritt hos bookmakere og norske oddstippere.

- Åsleik Engmark sliter åpenbart litt med tilliten hos TV-seerne, siden han lørdag måtte ut i duell til tross for gode tilbakemeldinger fra fagdommerne. Derfor har våre oddssettere igjen løftet Aylar Lie til topps på rankingen, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet.

De samme oddssetterne gir også Maria Haukaas Mittet fornyet tillit, etter at hun tidligere denne uken fikk en ny sjanse i showet da Cecilie Skog kastet inn håndkledet på grunn av ribbensbrist.

- Ser vi på antall vinnerspill hos oss, og dommernes vurderinger, er Tommy Fredvang fortsatt den dårligste danserne av de gjenværende kjendisene på parketten. Lørdag tror vi på duell mellom ham og Maria Haukaas Mittet, med en knapp fordel til sistnevnte, sier Jørgensen.

Her er Unibets vinnerodds på «Skal vi danse»:

Aylar Lie - 3,35
Åsleik Engmark - 3,50
Stig Henrik Hoff - 5.00
Håvard Lilleheie - 6,50
Maria haukaas Mittet - 8.00
Tommy Fredvang - 10.00

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - De kan ikke ha peiling på dans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer