Mener Tiger bruker barna i PR-stunt

Elin Nordegren skal være rasende på nye bilder av Tiger Woods.

BESKYLDES FOR Å BRUKE BARNA: Tiger Woods ekskone Elin Nordegren hevder at golfspilleren bruker barna for å gjenoppbygge sitt eget image. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR Å BRUKE BARNA: Tiger Woods ekskone Elin Nordegren hevder at golfspilleren bruker barna for å gjenoppbygge sitt eget image. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO:  For fire år siden var Tiger Woods (37) hovedpersonen i kjendisverdenens mest skandaløse utroskapsskandale. Året etter ble han skilt fra sin svenske kone Elin Nordegren (33). Nå er golferen kjæreste med skistjernen Lindsey Vonn (28).

Men trekantdramaet er ikke over av den grunn. Nylig ble et bilde av Tiger, Lindsey og barna, som Tiger har med ekskona Elin, publisert i det amerikanske ukebladet National Enquirer. Da skal begeret ha rent over for Elin.

- Elin er rasende. Hun mener Tiger bruker barna deres for å reparere sitt dårlige rykte ved å ta de med til et sted hvor han vet de kommer til å bli tatt bilde av, sier en kilde til ukebladet.

Ved Elin og Tigers skilsmisse i 2010 var de to enige om å holde barnet skjermet fra romantiske partnere og publisitet. Nå skal Nordegren, ifølge National Enquirer, true med å dra golfspilleren for retten. Det skriver Aftonbladet.

- Vi hadde en avtale. Ingen publisitet av barna og kjærestene hans sammen. Han har ikke bare brutt de reglene, men barna har neste ikke klær på seg, skal Elin ha sagt til en venninne.

Stemningen ble heller ikke bedre av at Lindsey på mandag på nytt ble fotografert sammen med Elins to barn da hun fulgte de til skolen.

- Dette må ta slutt, skal Elin ha uttalt.

LES OGSÅ:    Viste seg sammen for første gang