TRENGER AVRUSNING: Kris Jenner tror svigersønnen Scott Disick kunne dratt nytte av tid i fengsel for å få bukt med alkoholmisbruket.  Foto: wenn.com
TRENGER AVRUSNING: Kris Jenner tror svigersønnen Scott Disick kunne dratt nytte av tid i fengsel for å få bukt med alkoholmisbruket. Foto: wenn.comVis mer

Mener svigersønnen har godt av å bli satt i fengsel

Kris Jenner tror drastiske tiltak må til for Scott Disick.

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at realityparet Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) går fra hverandre. TV-stjernene var sammen i ni år og har tre barn sammen.

Bakgrunnen for bruddet skal være Scotts problemer med alkohol, noe som også har vært et gjennomgående tema i familiens TV-serie «Keeping up with the Kardashians».

I en ny episode av programmet diskuterer familien Scotts problemer og svigermor Kris Jenner (59) mener det må drastiske tiltak til for å få Disick på rett kjøl.

- Fengsel kan være det beste for ham. Det er den største vekkeren for mange, å bli kastet i fengsel uten alkohol, uten en pute, uten noenting, sier Jenner i programmet ifølge Radaronline. 

BRUDD: Scott og Kourtney giftet seg aldri fordi hun ikke ønsket et bryllup, men paret var kjærester i over ni år.  Foto: wenn.com
BRUDD: Scott og Kourtney giftet seg aldri fordi hun ikke ønsket et bryllup, men paret var kjærester i over ni år. Foto: wenn.com Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Frykter for Scotts liv

Men Kourtney frykter også for ektemannens liv og helse. I desember i fjor ble de foreldre til lille Reign Aston, i tillegg har de barna Penelope (3) og Mason (5).

- Det virker som Scott blit verre og verre. Jeg vil være sint, men jeg frykter også for ham. Han har absolutt et problem han må takle og det er vanskelig. Følelsene mine er overalt, innrømmer trebarnsmoren.

Saken fortsetter under bildet.

FØR: Tidligere hadde Scott og svigermor Kris et nært forhold.  Foto: Xposure
FØR: Tidligere hadde Scott og svigermor Kris et nært forhold. Foto: Xposure Vis mer

I mars la Disick seg inn til avrusning for andre gang, men han fikk raskt tilbakefall. I tillegg til alkoholmisbruket skal Kourtney ha blitt rasende da det dukket opp bilder av Scott og eks-kjæresten hans Chloe Barto på det som så ut som et stevnemøte i Monte Carlo.

Ung modell-kjæreste

Den siste tiden har Scott reist rundt med sin nye kjæreste, den 18 år gamle modellen Lindsay Vrckovnik. Ifølge Entertainement Tonight er ikke Kourtney plaget av forholdet, men fokuserer istedet på barna.

- Kourtney tar Scotts forhold overraskende med ro. Hun velger å gå videre og vet at Scott bare har en flørt med Lindsay, sier en kilde til Entertainment Tonight.

Etter bruddet har Kourtney lagt ut flere dristige bilder av seg selv på sosiale medier og har også posert naken for Vanity Fair.

BARNA ER VIKTIGST: Kourtney har ennå ikke blitt koblet til noen ny mann, men velger istedet å fokusere på sine tre barn Reign, Penelope og Mason.  Foto: Broadimage
BARNA ER VIKTIGST: Kourtney har ennå ikke blitt koblet til noen ny mann, men velger istedet å fokusere på sine tre barn Reign, Penelope og Mason. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashian overhørte moren mens hun hadde sex