Gordon Ramsay:

Mener stjernekokken ødela bryllupet deres

Bryllupsdagen til ekteparet Charlie og Lauren Willis ble ikke helt som de hadde sett for seg.

FÅR HØRE DET: Stjernekokken Gordon Ramsay etterlot ikke brudeparet Charlie og Lauren Willis med et smil om munnen. Foto: REX / NTB
FÅR HØRE DET: Stjernekokken Gordon Ramsay etterlot ikke brudeparet Charlie og Lauren Willis med et smil om munnen. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente stjernekokken Gordon Ramsay (54) har opp gjennom årene blitt kjent for å rase fra seg på kjøkkenet, men han har også skapt overskrifter for helt andre ting enn mat - og nå gjør han det igjen.

Ramsay har nemlig satt sinnet i kok hos ekteparet Charlie og Lauren Willis. De mener bryllupsdagen deres ble til et «mareritt» etter at stjernekokken og tv-teamet krasjet bryllupet deres.

Paret giftet seg på stranden til resorten Lusty Glace i Cornwall, England forrige måned, og det som de hadde håpet skulle bli en perfekt dag viste seg å bli noe helt annet.

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Ifølge paret ble de overrumplet av stjernekokken og tv-teamet hans, som var fullt i gang med innspillingen av Ramsays kommende TV-serie «Future Food Stars».

People er blant mediene som omtaler saken.

- Kjøkken-mareritt

Det nygifte paret hevder at Ramsay og tv-crewet tok over hele kjøkkenet på resorten for å filme til tv-serien. Ifølge paret resulterte dette i at de ble servert mat som de beskriver som både billig og ekkel.

- Hele greia var et komplett kjøkken-mareritt. Vi hadde begge jobbet så hardt for den dagen, og vi endte opp med å føle oss som ekstrafolk i et gameshow, sier Charlie til The Sun.

Ifølge People skal paret ha brukt i overkant av 1800 dollar for å ha en privat seremoni på stranden, etterfulgt av en gourmetmiddag for seks personer. Slik ble det altså ikke.

Ramsay har imidlertid svart på kritikken fra brudeparet på Twitter.

«Må ha gått glipp av den delen hvor jeg og crewet mitt ødela et bryllup. Gratulerer med det fantastiske ekteskapet. Hvis dere kunne tenke dere en fancy kveld på The Savoy grill (en av Ramsays restauranter, journ.anm.) spanderer jeg. Skal prøve å ikke ødelegge det», skriver han.

Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Punget ut

Studio Ramsay-produsent Sharon Powers har i etterkant sendt et brev til paret, hvor hun skriver at hun er forferdet over at bryllupet deres ble negativt påvirket av Ramsays kommende tv-serie.

«Jeg er forferdet over at vi påvirket den spesielle dagen deres, og jeg kan forsikre dere om at intensjonen vår aldri var å irritere dere eller gjestene deres. Som dere er klar over, har vi nå betalt for bryllupet deres i sin helhet, noe jeg håper på en eller annen måte gjør opp for og viser hvor lei meg jeg er for at den spesielle dagen deres ble berørt av oss. Jeg håper dere kan ta imot unnskyldningen vår, og jeg ønsker dere alt godt i fremtiden», står det i brevet, ifølge People.

En representant for eieren av resortens restaurant har også kommet med en uttalelse overfor Daily Mail.

- Studio Ramsay ble booket til å filme på stranden samme dag som ulike bryllup og arrangementer fant sted. Det er veldig synd at dette paret fremdeles klager. Regningen deres ble sjenerøst dekket, de hadde en hyggelig samtale med Gordon på dagen, og de hadde ikke fått eksklusiv bruk av stranden, forteller representanten.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ser rødt: - Ta deg sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer