Mener søksmålet er grunnløst - Betaler likevel

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim må ut med 185.000 kroner etter bitter rettsstrid.

INNGÅR FORLIK: Tor Olav Trøim og Celina Midelfart inngår forlik med en tidligere hushjelp som har saksøkt paret, skriver Dagbladet. Foto: Stella Pictures
INNGÅR FORLIK: Tor Olav Trøim og Celina Midelfart inngår forlik med en tidligere hushjelp som har saksøkt paret, skriver Dagbladet. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I januar skrev Dagbladet at det norske finansparet Tor Olav Trøim (51) og Celina Midelfart (41) var blitt saksøkt av en tidligere hushjelp.

PUNGER UT: Paret betaler den tidligere hushjelpen omkring 185.000 kroner. Foto: FameFlynet Norway
PUNGER UT: Paret betaler den tidligere hushjelpen omkring 185.000 kroner. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hushjelpen, Saasha Rodriguez, saksøkte paret for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven. Hun mener hun ble sagt opp på en usaklig måte, og at hun ikke har fått betalt for alle timene hun har jobbet i parets hjem på Hibiscus Island utenfor Miami i USA.

Nå skriver avisen at partene har inngått forlik i saken, og at Rodriguez får utbeltalt 24.000 dollar, noe som tilsvarer omkring 185.000 kroner.

Det til tross for at Trøim og Midelfart slo tilbake mot påstandene i januar.

- Stevningen har ingen reell substans. Miss Rodriguez var fullt ut betalt for tiden hun arbeidet, og alle hennes påstander er tilbakevist. Det er spesielt å bli saksøkt av en person som krever kompensasjon for arbeid hun angivelig har utført lenge før huset ble kjøpt, sa Trøim til avisen.


Grunnen til at de velger å betale den tidligere hushjelpen er for å få saken ut av verden.

Finansparet har valgt å ikke kommentere forliket.

LES OGSÅ: Saksøkes av tidligere hushjelp