Mener rumpa er A-kjendis

- Selv om jeg er en C, så er rumpa mi definitivt A, sier kunstner Marianne Aulie.

I BÅS MED ULLMANN: Den tidligere Sangstjerner-deltageren skjønner ikke hvorfor Liv Ullmann havner i samme klasse som henne.  Foto: SCANPIX
I BÅS MED ULLMANN: Den tidligere Sangstjerner-deltageren skjønner ikke hvorfor Liv Ullmann havner i samme klasse som henne. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Dette sier skandalekunstner Marianne Aulie, som har blitt rangert som en C-kjendis i boka Norsk Kjendisleksikon, til Seher.no.


- Vet du hva, jeg syns det er helt greit å være C-kjendis. Jeg holder på med det jeg elsker, og tenker ikke over det å være kjendis.


- Men selv om jeg er en C, så er rumpa mi definitivt A. Rumpa mi er A-kjendis, ler Aulie.


Marianne, som er kjent for å vise bakdelen i sine kunstverk, sier at hun har tittet litt på bokas lister, og reagerer på Liv Ullmann havner i samme kategori som henne.


- Hun er jo en verdensstjerne, et kulturikon! Så hvis hun skal være en C, så ser jeg på det som en ære å være i samme kategori som henne.


Marianne mener at det er mye bedre å være en C- enn en B-kjendis.


- De som er det, streber etter å komme i toppsjiktet. Vi C-kjendiser er fornøyde med å være det vi er. Det er helt fantastisk, avslutter hun.


LES OGSÅ: - Vet knapt hvem hun er


LES OGSÅ: Hvem er B-kjendis av disse?Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer