Sister Wives:

Mener polygamidrømmen er knust

- Er det egentlig rom for flere?

STOR FAMILIE: Kody Brown har til sammen 18 barn med Meri, Christine, Janelle og Robyn. Foto: Puddle Monkey/Prods/Rex/Shutterstock/NTB
STOR FAMILIE: Kody Brown har til sammen 18 barn med Meri, Christine, Janelle og Robyn. Foto: Puddle Monkey/Prods/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært en tung periode for TV-profil Kody Brown (53). På bare ett år har han gjennomgått tre skilsmisser, og har nå bare én kone igjen.

Gjennom 17 sesonger har Brown gjort stor suksess i TV-serien «Sister Wives», hvor kameraene har fulgt livet til Brown og hans fire koner; Meri (51), Janelle (53), Robyn (43) og Christine (50).

Nå stiller sistnevnte spørsmål ved eksmannens «polygamidrøm».

- Det er å gi opp en drøm

Kody har bodd med sine tidligere koner i en årrekke, og har til sammen 18 barn med dem.

I den nyeste episoden av spesialprogrammet «Sister Wives: One on One» deler Christine tankene om Kody og Robyns framtid, ifølge People.

- Jeg tror en del av dem alltid vil være litt trist for at dette ikke funket og at storfamilien ikke funket, forklarer hun.

Hun mistenker at Kody og Robyn fremdeles sørger over det de har mistet, fordi de levde ut en drøm.

- Det er å gi opp en drøm, og det er ikke en drøm de nødvendigvis ønsket å gi opp. Jeg kan ikke se for meg at de vil lete etter en ny kone.

Programleder Sukanya Krishan spør Christine om grunnen til det, ettersom Robyn alltid har ønsket seg en stor familie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.