Mener moren var skyld i Michaels død

Nye sjokkpåstander rundt Michael Jacksons dødsfall.

SJOKKPÅSTANDER: Joe Jackson hevder at Katherine Jackson var delvis skyld i Michael Jacksons dødsfall. Foto: All Over Press
SJOKKPÅSTANDER: Joe Jackson hevder at Katherine Jackson var delvis skyld i Michael Jacksons dødsfall. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Michael Jacksons far, Joe Jackson (80), snakket åpenhjertig ut i et intervju med News of the World i helgen, der han hevdet at hans egen kone, Katherine (79), var delvis skyld i sønnens tragiske død.

Joe hevdet at Katherine nektet å oppmuntre sønnen, fordi hun ikke ønsket å forstyrre hans privatliv. Joe mente også at Michael ville vært i live den dag i dag om Katherine hadde oppført seg annerledes.

Nå svarer Katherines advokat på sjokkpåstandene, og synes det hele er forkastelig.

- Hele verden vet at Mrs. Jackson alltid har vært en god mor og bestemor, og at hun og Michael hadde et veldig spesielt forhold. Hele verden vet hvem Joe Jackson er, og han virker å være innstilt på å aldri la oss glemme, sier Adam Streisand til TMZ.com.

Også Howard Weitzman, som er advokat for Michael Jacksons eiendom, slår kraftig tilbake mot Joe Jackson.

- Det at Joe Jackson mener at Mrs. Jackson hadde noe som helst å gjøre med Michaels død er absurd. Katherine Jackson var en støttende og elskende mor gjennom hele Michaels liv. Hans kjærlighet og respekt for henne blir gjenspeilet gjennom hans eiendomsplan, sier han til nettstedet.

Joe er ikke inkludert i Michaels testamente. Nå skriver TMZ.com at han forsøker alt han kan for å bli inkludert, uten å lykkes. Derfor utnytter han nå Michaels navn i et desperat forsøk på å tjene penger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jacksons mor brøt sammen i retten