<strong>VIL HA EN DOMINERENDE MANN:</strong> Taylor Swift ser helst at mannen i forholdet tar styringa... Foto: All Over Press
VIL HA EN DOMINERENDE MANN: Taylor Swift ser helst at mannen i forholdet tar styringa... Foto: All Over Press Vis mer

Mener mannen skal være sjefen

- Jeg vil ha en mann som tar styringa, men som lar meg få viljen min av og til...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Taylor Swift (20) liker når mannen hun er i et forhold med, tar styringa.

«Love Story»-stjernen - hvis ekser inkluderer Taylor Lautner og Joe Jonas - hater når hun må være den dominerende personen i et forhold.

Imidlertid vil 20-åringen at hennes meninger skal bli tatt hensyn til.

- Jeg vil ha en mann som tar styringer, men som lar meg få viljen min av og til. Et godt forhold handler om balanse og kjemi.

Swift, som fortiden er linket til Hollywoodkjekkasen Jake Gyllenhaal, insistere på at hun aldri leter etter den rette.

- Jeg våkner ikke opp om morgenen og tenker, «Kommer jeg til å finne en kjæreste idag?». Jeg synes det er mer spennende hvis han plutselig dukker opp rett foran deg, og du ikke kan ignorere kjemien mellom dere, sier hun.

Sangerinnen bruker ofte sine forhold som materiale for sine sangtekster. Men hun tror ikke det får hennes kjærester til å spesialbehandle henne.

- Alle gutter jeg involverer med med, får en rettferdig advarsel om at det er dette jeg gjør. Jeg har gjort det i alle mine tre album. Guttene glemmer lett at jeg skriver om alt som skjer i livet mitt, fordi det er jobben min.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun har definitivt sans for eldre menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer