Kristin Gjelsvik:

- Mener jeg er en elendig mamma

Slår tilbake mot «mammapolitiet».

LANGER UT: Kristin Gjelsvik mottok sinte meldinger fra «mammapolitiet». Nå har hun fått nok. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LANGER UT: Kristin Gjelsvik mottok sinte meldinger fra «mammapolitiet». Nå har hun fått nok. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (35) er ikke kjent for å gå stille i dørene hva gjelder saker som står hjertet hennes nært, og ved flere anledninger har hun brukt stemmen sin til å fronte viktige temaer.

Kritikken har imidlertid haglet rundt 35-åringen de siste dagene, hvor hun har fått tilsendt flere sinte meldinger fra folk som hevder at hun var en «elendig» mamma som hadde tatt seg litt «barnefri».

Som følge av meldingene så hun seg riktignok nødt til å ta et hardt oppgjør med det såkalte «mammapolitiet».

- Sinte folk

Søndag tok Gjelsvik til Instagrams-story for å lette på frustrasjonen. Det er tydelig at influenseren har fått nok, og startet videoklippet følgende:

- Jeg har fått så sykt mange meldinger fra sinte folk, som mener jeg er en elendig mamma. Nå kommer jeg ikke med en forsvarstale her, for jeg vet at jeg er verdens beste mamma for mitt barn, men jeg vil si noe til dere mødre som trenger litt tid for seg selv iblant, sa hun innledningsvis.

35-åringen kommer etter hvert med en klar oppfordring til alle:

- Slutt å «momshame», sett deg selv først med god samvittighet, og ikke la noen få deg til å føle deg dårlig for at du velger å prioritere deg selv, understreket hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.