Mener hun ikke er pen nok

Bond-piken er enig med kritikerne.

BOND-PIKE: Gemma Arterton spilte Bond-pike mot selveste Daniel Craig i filmen "Quantum of Solace".
BOND-PIKE: Gemma Arterton spilte Bond-pike mot selveste Daniel Craig i filmen "Quantum of Solace". Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere "Bond-piken", Gemma Arterton (24), ble for alvor kjent i filmen "Quantum of Solace". I et nytt intervju med magasinet GQ avslører skuespillere at hun ikke synes hun var pen nok til å få spille i filmen.

- Sammenlignet med mange skuespillerinner synes jeg at jeg ser helt vanlig ut. Da jeg fikk være med i Bond-filmen var det mange som syntes at jeg ikke var sexy nok. Jeg må nok si at jeg er enig. Jeg synes ikke at jeg er så vakker, sier hun.

I GQ stiller hun opp i en rekke svært sexy bilder, og mange vil nok være helt uenig i skuespillerens påstander etter å ha sett bladet.

Arterton sammenligner seg selv med Olga Kurylenko (30), som også spilte i "Quantum of Solace", og som Seher.no snakket med i den anledning.

- Det er noen virkelig nydelige skuespillerinner, som Olga Kurylenko, som synes det er en utfordring. Det er frustrende for henne å være så vakker, fordi man er nødt til å ta det i betraktning når man gir rollen til henne.

Arterton har en stor rolle i den nye storsatsningen "Prince of Persia". Nå håper hun at folk ikke kun vil se på henne som en "Bond-pike".

- Jeg håper folk ikke bare ser på meg som "hun som spilte James Bond-pike". Jeg håper de også får se det andre arbeidet mitt og tenke annerledes, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er Bond-piken er forlovet