Mener han startet krangelen

Politiet legger skylden på Halle Berrys eks-kjæreste Gabriel Aubry.

MEDTATT: Gabriel Aubry hadde store skader etter slåsskampen med Olivier Martinez. Politiet har likevel konkludert med at han startet krangelen og blir beskrevet som den mistenkte.  Foto: All Over Press
MEDTATT: Gabriel Aubry hadde store skader etter slåsskampen med Olivier Martinez. Politiet har likevel konkludert med at han startet krangelen og blir beskrevet som den mistenkte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Halle Berrys (46) ekskjæreste Gabriel Aubry (37) og forlovede Olivier Martinez (46) endte i slåsskamp med hverandre forrige uke, har krangelen mellom de to fortsatt.

Martinez ble først fremstilt som offeret for Thanksgiving-slagsmålet, og Halle Berry fikk denne uken innvilget sin forespørsel om å ilegge eksen besøksforbud.

Men nå har Aubry selv gått rettens vei, og fikk mandag innvilget en tilsvarende rettsordre mot Martinez. Han hevder nemlig at 46-åringen truet ham på livet under slåsskampen, og bilder av Aubry viser at han kom verst ut av sammenstøtet.

Allikevel mener politiet, ifølge TMZ, at det er Gabriel som har skyld i slåsskampen og som først startet alt bråket. Den amerikanske nettsiden har fått tilgang til den offisielle politirapporten. 

«Den mistenkte (Gabriel) ankom offerets (Oliviers) hjem for å levere datteren. Mistenkte og offeret haddde en verbal krangel. Den mistenkte ble rasende og prøvde å slå offeret i hodet, men bommet og traff hans høyre skulder istedet. Offeret tok igjen med tre slag mot offerets hode som gjorde at han falt i bakken. Offerets forlovede (Halle) ringte så politiet». 

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV 

Selv om Aubry var svært forslått etter slåsskampen, mener politiet at Martinez handlet i selvforsvar. Begge deltok i slåsskampen og det er derfor ikke forventet noen rettslige følger. 

Ifølge Radaronline får Aubry igjen møte datteren Nahla, men under kontrollerte besøk for å holde henne trygg. 

Tirsdag viste Martinez seg offentlig, uten et eneste blåmerke i ansiktet, da han skulle avlegge et legesenter i Los Angeles et besøk. Paparazzifotografer og pressefolk hang på ham i flere minutter, men Berrys forlovede nektet å kommentere saken.

Martinez skal angivelig være rasende på kjærestens eks, etter at han satte en stopper for parets flytteplaner til Frankrike. Berry tapte nylig striden om omsorgsretten for datteren Nahla (4), som hun har med Aubry.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fnyser av de alvorlige anklagene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer