«Maskorama»:

Mener han er avslørt

«Maskorama»-panelet tror de har avslørt hvem som skjuler seg bak «Ulven».

SIKKER: Solveig Kloppen er overbevist over hvem som skjuler seg bak. Foto: NRK.
SIKKER: Solveig Kloppen er overbevist over hvem som skjuler seg bak. Foto: NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er det duket for den fjerde sendingen av «Maskorama». Ivrige TV-seere vil igjen sitte benket foran skjermen for å få med seg alle hint som blir gitt.

Men det er ikke bare under direktesendingen det kan komme nye «Maskorama»-avsløringer.

Alexandra Joner inviterer nok en gang til halloweenfest. Her svarer hun på ryktene som sier at hun er med i årets sesong av Maskorama. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Programleder Solveig Kloppen (51) og tidligere ishockeyspiller Glenn Jensen (35) er gjester i den nyeste episoden av «Maskorama»-podkasten, ledet av Sarah Natasha Melbye (46).

I podkasten greier tilsynelatende Kloppen å «avsløre» hvem som skjuler seg bak en av de gjenværende deltakerne, ved hjelp av et sleipt triks.

Etter å ha diskutert hvem som kan skjule seg bak «Ulven», bestemmer panelet seg for å ta en telefon til programleder Markus Neby (31).

I håp om å «avsløre» «Kåss til kvelds»-profilen, får de Kloppen til ta seg av samtalen.

MASKORAMA: Ingrid Gjessing Linhave forteller at hun sendte lapper med en av de andre deltakerne. Video/reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg ringer fordi jeg og Jon Almaas driver på med en pilot for Discovery. Vi skal ha opptak på lørdag, og jeg skal være ærlig om at vi mistet en gjest og trenger derfor en ny en. Vi må ha en gøyal og smart fyr, sier hun i samtalen med Neby.

31-åringen svarer at han venter på en annen telefon, og spør om han kan ringe tilbake om ti minutter. Men Kloppen presser på og sier hun må ha svar.

På spørsmål om hvordan lørdagen hans så ut, svarte Neby følgende:

- Lørdag passer i utgangspunktet ikke så bra. Jeg har en avtale med en kompis.

«MASKORAMA»: Frøya er ute. Nå røper Jan Thomas hvem han tror skjuler seg bak Dandy og Ulven i årets «Maskorama». Vis mer

«Alle Mot Alle»-programlederen sier så at innspillingen ikke vil ta mye lengre enn en times tid.

- Det passer ikke bra, svarer Neby.

Podkast-panelet kjøper ikke unnskyldningen til den tidligere «P3morgen»-programlederen, og mener forklaringen var «syltynn».

Melbye og Jensen bestemmer seg derfor for å ta en ny telefon til den antatte ulven.

Der kommer det frem at Neby befant seg i Göteborg helgen som var, hvor han besøkte kjæresten Andrine Hegerberg.

«MASKORAMA»: Vi spurte Jan Thomas om hvorfor han alltid tror det er prinsesse Märtha Louise som skjuler seg bak en maske i «Maskorama». Reporter: Karoline Henriette. Video: «Maskorama» - NRK/ Nora Skavhaug Vis mer

Neby og kjæresten skal i tillegg ha vært på en ishockey kamp lørdag.

Melbye og Kloppen tror fortsatt ikke på forklaringen, mens Jensen på sin side kjøper den.

Jensen vet nemlig at Hegeberg var på kampen, og hadde fått holdt av to billetter til kampen, siden Jensens kompis spiller på det ene laget.

Om det er Neby som skjuler seg bak «Ulven», får vi kanskje svaret på lørdag kveld, når en ny deltaker avmaskes.

I en SMS til Se og Hør skriver Neby følgende:

- Jeg er ikke ulven og det er ubehagelig å ikke bli trodd. Det minner meg om da ingen av gutta i klassen trodde på at jeg hadde fått meg dame på sommerferie i Frankrike!

GLIPP: «Maskorama» er tilbake på skjermen, og spekulasjonene om hvem som skjuler seg bak maskene, er godt i gang. En av figurene ga seerne et ufrivillig hint under lørdagens opptreden. Video: Rød Løper Vis mer

- Hun var svensk, så det var derfor de ikke fikk møtt henne. Hun het Alma og var sykt digg og ville kline hele tiden! skriver Neby humoristisk videre.

- Jeg tror «Ulven» er Jan Thomas, legger Neby ironisk til.

Under lørdagens sending skal de gjenværende deltakerne synge to låter hver.

Det var «Frøya» som måtte avsløre sin virkelige identitet i forrige sending. Detektiv Nicolay Ramm (33) tippet riktig, for det var Ingrid Gjessing Linhave (45) som skjulte seg bak masken.

LES OGSÅ: Avslører hemmelige «Maskorama»-detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer