Mener dette opptaket ble lekket av faren

Lindsay Lohan brast i gråt da hennes private samtale ble lekket til pressen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det endte med basketak da Lindsay Lohan (26) og moren Dina (50) var på vei hjem fra en bytur natt til onsdag. En heftig krangel om penger skal ha fått Dina til å angripe datteren.

Lindsay ringte så til faren sin Michael og den dramatiske samtalen har allerede gått verden rundt. Lohan er på gråten under hele samtalen og er svært bekymret for moren som hun hevder har brukt det narkotiske stoffet kokain.

- Pappa, hun er i kokainrus. Hun tar seg på nakken og sånn. Hun sier grusomme ting til meg. Jeg er død for henne akkurat nå, sier Lindsay.

Nå vil skuespilleren klargjøre ryktene rundt samtalen og ringte selv til nettstedet TMZ for å forklare seg. Lohan er tydelig opprørt under samtalen med nettstedet og gråter på et tidspunkt.

Hun føler seg sveket av faren som hun mener tok opp og publiserte samtalen for egen vinning. 

- Han burde ikke ta ut samtalen og så selge den til pressen. Døtre burde ikke bekymre seg for det. Jeg liker å se det gode i mennesker, men jeg kan ikke risikere at han er en del av livet mitt lenger, sier hun til TMZ.

Hun trekker også tilbake uttalelsen om at moren var i kokainrus, og mener faren redigerte opptaket for å stille seg selv i et bedre lys.  

- Døtre krangler med mødrene sine. Det er vanlig. Det var en personlig krangel som kom ut av kontroll, og jeg søkte trøst hos pappa, men jeg skulle visst bedre. Han vet ikke hva det vil si å være en far, og han vil ikke være en heller. 

Det er ikke første gang Michael er fremme i medienes søkelys. Han venter for tiden barn med sin 26 år yngre kjæreste Kate Major, som han skal ha mishandlet. 

Da han i fjor ble arrestert skal han ha forsøkt å rømme fra politiet. Kun måneder tidligere ble han anklaget for vold mot en annen kvinne. Også da skal han ha forsøkt å stikke av ved å simulere et hjerteinfarkt.


Lindsay har lenge hatt et svært anstrengt forhold til begge foreldrene sine, blant annet skal det ha toppet seg da moren fortalte at hun aldri trodde datteren ville få bukt med rusproblemene sine.  

Lohan har barna Lindsay, Ali og Michael Douglas Jr med eks-konen Dina Lohan. I 1996 fikk han barn med sin elskerinne mens han ennå var gift med Dina. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er den dramatiske samtalen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer