STOLT SOM EN HANE: Ari Behn var meget stolt da han i vår lanserte sitt egendesignede påfugl-sevise. Men fra faglig hold har det vært mest kjeft å få. Foto: SCANPIX
STOLT SOM EN HANE: Ari Behn var meget stolt da han i vår lanserte sitt egendesignede påfugl-sevise. Men fra faglig hold har det vært mest kjeft å få. Foto: SCANPIX Vis mer

Mener Ari bør passe seg

Kjendisdesigner Baron von Bulldog hudfletter sin gamle samarbeidspartner Ari Behn.

SEHER.NO: Baron von Bulldog og Ari Behn har kjent hverandre helt siden "Den nye vinen"-tiden, og samarbeidet i 2004 også profesjonelt om en høyprofilert smoking-kolleksjon.

Men etter at Ari Behn (34) i vår lanserte sitt mye omtalte Påfugl-servise, har den svensk-norske designerens syn på sin gamle venn  forandret seg radikalt, kom det frem på "God kveld, Norge" på TV 2 lørdag.

- Jeg kommer ikke til å designe med ham igjen, fastslår suksessdesigneren.

Kjell Nordström, som er Bulldogs egentlige navn, mener Ari må være forsiktig med hva han kaller seg, og påpeker at det er forskjell på å være stilikon og å være designer.

- Mener du at Ari bruker navnet sitt til å selge et servise?

- Er det bare jeg som mener det? svarer Baron von Bulldog retorisk.

Det at designeren går ut mot Ari nå forklarer han med at han må verne om sin yrkesstolthet.

- Jeg vil jeg ikke at alle som har lyst skal kunne kalle seg designere, sier den høyt respekterte designeren til "God, kveld, Norge!" - og utspillet bifales av moteekspert Kiki Sørum som sitter ved hans side.

Baron von Bulldog er for tiden aktuell blant annet med et samarbeid med TV3s "Designerspirene".

LES OGSÅ: Ari: - Jeg er et smykke (med videoreportasje)