Mena med singelsuksess i Sverige etter «Skavlan»-kysset

Maria Menas nye singel har gått rett inn på annenplass på den svenske iTunes-singellisten.

TIL TOPPS MED KYSS: Etter Jamie Olivers overraskende kyss under «Skavlan»-innspillingen i Stockholm torsdag, har Maria Menas singel «Fuck You» gått rett inn på 2. plass på iTunes-lista i Sverige. Mon tro om det er en direkte kausalsammenheng her? Foto: Stella Pictures
TIL TOPPS MED KYSS: Etter Jamie Olivers overraskende kyss under «Skavlan»-innspillingen i Stockholm torsdag, har Maria Menas singel «Fuck You» gått rett inn på 2. plass på iTunes-lista i Sverige. Mon tro om det er en direkte kausalsammenheng her? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under innspillingen av «Skavlan» i Stockholm torsdag kveld snakket Maria Mena (27) om sin nye singel «Fuck You», som hadde videopremiere denne uken.

Men det var nok kysset fra kjendiskokk Jamie Oliver (37), som også var blant Fredrik Skavlans gjester, som vakte aller størst oppmerksomhet. Det overraskende kysset kom etter at Mena fortalte at hun har synestesi, som blant annet gjør at hun opplever musikken sin i farger, og ser veier og gater når hun kysser.

I etterkant av Olivers kysseeksperiment, som derimot fikk Mena til å «se stjerner», har den unge artistens ferske singel gått inn på annenplass på iTunes' singelliste i Sverige. Det meddelte Mena begeistret på Twitter og Instagram lørdag.

«WOW! Jeg er så glad for at Sverige er så snille mot meg.. nummer to på iTunes. Tusen takk!!» lød den gledesstrålende beskjeden fra 27-åringen.

Senere samme dag la hun ut et bilde på Instagram som viste seks glass med musserende rosévin samlet til en skål, fulgt av teksten «Celebrating!!! ;)».

Om kysset fra Jamie Oliver er den direkte årsaken til den umiddelbare singelsuksessen i Sverige, der «Skavlan» sendes på SVT1, er imidlertid usikkert...

I YouTube-videoen nedenfor kan du se den ferske musikkvideoen til «Fuck You»!

LES OGSÅ: - Jeg lyver og stjeler i fylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer