- Men så dra opp buksa da, gutt!

Kritikken hagler etter at Justin Bieber viste underbuksa.

UFF DA: Men buksene til tenåringsstjernen ville ikke holde seg på plass, og undertøyet var godt synlig. Foto: All Over Press
UFF DA: Men buksene til tenåringsstjernen ville ikke holde seg på plass, og undertøyet var godt synlig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det gikk helt galt da tenåringsstjernen Justin Bieber (18) nylig stod på scenen foran tusenvis av elleville fans i Los Angeles.

Bieber tok «sagge»-trenden til et helt nytt nivå, og var på et tidspunkt nesten helt nede på knærne til stjernen, uten at fansen brydde seg nevneverdig om det.

Bryr seg er det andre som gjør. Danske Ekstra Bladet er ikke nådig i beskrivelsen av stjernens utseende, og skriver følgende:

«Men så dra opp buksa da, gutt! Du er altså blitt 18 år, kjære deg. Men med mindre du prøver å skaffe deg en kontrakt med en undertøysleverandør, må du nok stramme inn buksene dine».

Nettstedet kaller Bieber for en hengerumpe etter buksetabben, og skriver at det er bra han er ferdig med high school. Det er fordi det flere steder i USA ikke er lov til å vise seg fram på denne måten på skolen.

Men det er ikke bare Bieber som har problemer med å holde buksene på plass. Nylig gikk også sangstjernen Kanye West på en superblemme, da han mistet kontroll over antrekket. Resultatet var flaut.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er far og sønn!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer