- Men rumpa mi får du aldri

Inger Lise Rypdal om «Hver gang vi møtes» og Else Kåss Furuseths rumpebilde.

SEOGHØR.NO: Til våren er Inger Lise Rypdal (64) aktuell i «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Da Seoghør.no møtte artisten på TV 2 sin vårlansering i november, benyttet hun anledningen til å skryte av Else Kåss Furuseths rumpebilde.

Artisten henviser til Elses parodi på Kim Kardashians nakenbilde.

- Det er ikke noe jeg kunne gjort, men jeg beundrer henne som har gjort det. Jeg synes det var så tøft. Det er jo bare sånn vi mennesker ser ut, vi ser forskjellig ut. Ingenting er noe bedre enn noe annet. Men det er personlige grunner til at jeg ikke gidder å bli så privat, ler artisten.

#TheEndofTheInternet Foto: Fredrik Arff Sminke: Mette Johrde

Et bilde publisert av @kaassolini

- Ble du rørt under innspillingen av «Hver gang vi møtes»?

TØFF: Inger Lise Rypdal så strålende ut på TV 2 sin vårlansering i november.  Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
TØFF: Inger Lise Rypdal så strålende ut på TV 2 sin vårlansering i november. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer

- Ja, det blir man jo. Både av å se sin egen historie, av det og utfordre seg selv, og det å være tilstede å fortelle om seg sjøl, uten å ha å så mye hemninger. Så der har jeg ikke hemninger, men rumpa mi får du ikke, spøker Rypdal.

- Du har vært i bransjen lenge, hva synes du om kroppspresset på unge jenter i dag?

- Det er skummelt og farlig, og så gærent. Derfor er det så bra at Else gjør det hun gjør, fordi at kvinnen skal være satt ut på den måten som blir gjort i dag, det synes jeg er helt forkastelig. Ikke minst når det gjelder unge jenter som skal føle seg vel i egen kropp. Vi er jo så forskjellige, og sånn er det jo. Hadde jo vært dødskjedelig hvis alle var like da!

Hva kan vi forvente av vårens «Hver gang vi møtes»?

- Åh, jeg gleder meg det blir veldig bra. Dere kan forvente latter, gråt, tårer og overraskelser. Og en gjeng som er veldig glad i hverandre.

Hva var det mest overraskende under innspillingen av programmet?

- Noe av det mest overraskende er at syv mennesker kan komme så nærme hverandre på så kort tid, sier Inger Lise.

I sommer ble det kjent at den populære artistenog kjæresten Bjørn Aspheim (57) gikk hvert til sitt.

Til våren kan du se Bjarne Brøndbo, Silje Nergaard, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Thom Hell, Lene Nystrøm og OnklP i «Hver gang vi møtes» på TV 2.

HGVM: Bjarne Brøndbo, Silje Nergaard, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Thom Hell, Lene Nystrøm og OnklP, er aktuelle i «Hver gang vi møtes» på TV 2 til våren.  Foto: Hver gang vi møtes, sesong 4
HGVM: Bjarne Brøndbo, Silje Nergaard, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Thom Hell, Lene Nystrøm og OnklP, er aktuelle i «Hver gang vi møtes» på TV 2 til våren. Foto: Hver gang vi møtes, sesong 4 Vis mer

LES OGSÅ: - Å ta botox er som å fikse en tann