HEFTIG FLØRT: Popprinsessen Britney Spears og agenten hennes, Jason Trawick, fant tonen allerede i mai i fjor, som man ser av disse bildene. Foto: All Over Press
HEFTIG FLØRT: Popprinsessen Britney Spears og agenten hennes, Jason Trawick, fant tonen allerede i mai i fjor, som man ser av disse bildene. Foto: All Over PressVis mer

Men romansen var ikke ny...

Her er bildet som viser at den har vært mye lenger enn noen måneder.

SEHER.NO: Bortsett fra en toppløs-smell i starten av juni, ser det ut til at pop-prinsessen Britney Spears (27) har det bedre enn på lenge. I mars startet også ryktene om at Britney skal ha falt for sin egen agent, Jason Trawick (37), og for kort tid siden hevdet kilder at Bitneys familie har akseptert det som kan bli hennes nye kjæreste.

- De dater definitivt. Og Britneys pappa elsker ham, Jason er det beste som har hendt henne, sier kilden til nettstedet.

De siste månedene har Trawick ofte blitt fotografert sammen med popstjernen. Blant annet da hun - sammen med sønnene sine Preston (3) og Jaden (2) reiste til Bahamas i mai.

Men flørten mellom de to, den startet lenger før det, skal man tro bilder som nylig ble hentet frem av bildebyrået All Over Press. På bildene, som ble tatt i fjor, ser man tydelig at popstjernen hygger seg med den samme agenten på en ferie i Costa Rica.

Det var i mai 2008 at Britney og Jason ble fotografert av paparazzier på stranda, da de tilbragte én uke på en gård hos skuespiller og regissør Mel Gibson. På bildene kommer kommer det frem at Trawick holder armen rundt superstjernen mens de går opp fra sjøen.

Senere ble de også observert sammen da Britney holdt tett rundt om da de kjørte et motordrevet kjøretøy på den samme stranda. 

At pappa Spears elsker datterens nye flamme, kommer vel da heller ikke som en bombe. Selv var han nemlig til stede under Costa Rica-flørten, og så hele episoden...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se Britneys private feriebilder