<strong>UTE MED UKJENT KVINNE:</strong> Onsdag ble Eduardo Cruz fotografert sammen med en mystisk barmfager kvinne i Ibiza.  Foto: Stella Pictures
UTE MED UKJENT KVINNE: Onsdag ble Eduardo Cruz fotografert sammen med en mystisk barmfager kvinne i Ibiza. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men dette er ikke vel ikke Eva Longoria...

TV-stjernens unge kjæreste Eduardo Cruz koste seg i solen med ukjent kvinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Endelig så det ut til at «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria (37) hadde kommet over sin utro eks-mann Tony Parker (30) og funnet lykken med ti år yngre Eduardo Cruz (27).

Men nylig ble den kjekke spanjolen fotografert på en strand i Ibiza sammen med en ukjent skjønnhet. De to koste seg i solen og da kvinnen tok av seg bikinitoppen fulgte Eduardo interessert med.

Mens de to flørtet og badet var Eva i New York der hun spilte inn reklamer og promoterte sine nyeste filmer.

Skuespilleren har vært sammen lillebroren til Penelope Cruz i et år, men nylig gikk paret hvert til sitt fordi de ikke fikk nok tid til hverandre, men ble gjenforent kort tid etterpå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Følte seg dum og stygg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer