Men dette er da ikke kjæresten din!

Popstjernen mistet toppen og flørtet vilt med ukjent mann. Se bilder!

UKJENT HERREMANN: Avril Lavigne lekte seg i bølgene med en mørkhåret herremann, da hun nøt noen late feriedager på Malibu beach denne uken.  Foto: All Over Press
UKJENT HERREMANN: Avril Lavigne lekte seg i bølgene med en mørkhåret herremann, da hun nøt noen late feriedager på Malibu beach denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det var ikke få som ble overrasket, da det ble kjent at pop-rebell Avril Lavigne (25) og reality-prins Brody Jenner (25), kjent fra «The Hills» og «Laguna Beach», var blitt et nytt par tidligere i år.

Den kanadiske popstjernen, som skilte seg fra «Sum 41»-vokalisten Deryck Whibley (29) i vinter, har nemlig vært kjent for å like rocka musikere, ikke «sukkersøte» realitystjerner, og valget av Brody som partner vekket derfor stor oppsikt.

Paret har imidlertid klart å holde forholdet gående, tross rykter om at Brody skal ha vært på flørtern med «The Hills»-kollega Kristin Cavallari. Og venner av de to har tidligere fortalt at de «liker hverandre veldig godt».

Denne uken har Avril nytt late feriedager i solen på Malibu beach med venner og familie. Men realitykjæresten, som bor i LA, var ikke å se, skriver Daily Mail. 

Og det spørs om ikke Brody blir en smule misfornøyd når han ser de ferske bildene av sin kjære.

Popstjernen ble nemlig observert lekende i bølgene med en ukjent kjekkas, og stemningen mellom de to virket langt mer enn vennskapelig.


Vann-leken ble etterhvert så voldsom at Avril mistet bikinitoppen, men popstjernen så ikke ut til å plages av at «vennen» vitnet dét.

Mens «Complicated»-sangerinnen, som nylig tatoverte Brodys navn under sitt høyre bryst, koste seg på stranden, skal «The Hills»-stjernen ha blitt observert på byen i LA med venner mandag kveld. Og det spekuleres nå i om det kan være «tøbbel i paradis» for de to, eller om de bare trengte noen fridager borte fra hverandre.


Siden bruddet med ektemannen i fjor høst, har Avril vært travelt opptatt med innspillingen av sitt nye album, og planen er at platen skal lanseres til vinteren. 

Popstjernen har også samarbeidet med eksen på platen, og ifølge kilder har de to klart å opprettholde vennskapet etter skilsmissen.

I forrige måned kunne 25-åringen også avsløre at hun skulle til Europa for å gjøre ferdig albumet. 

- Jeg skal til Europa i to uker for å gjøre ferdig i studio. Det er så gøy, jeg har akkurat skrevet tre nye låter på fire dager. Rått! skrev hun på sin Twitter-side.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble reddet fra drukningsdøden


FLØRTETE: Stemningen mellom Avril og «kameraten» virket langt mer enn kun vennskapelig. Foto: All Over Press
LEKTE SEG: Paret lekte og moret seg i bølgene. Avrils kjæreste, Brody Jenner, var imidlertid ikke å se... Foto: All Over Press
HIV OG HOI: Avril ble kastet ut i bølgene av den ukjente mannen, som tok et fast grep om popstjernens flotte former. Foto: All Over Press
NØT FRIDAGENE: Avril holder for tiden på med innspillingen av en ny plate, men tok seg noen dager fri. Her tar hun seg en sigarett i solsteken. Foto: All Over Press
MED VENNER: Popstjernen tilbragte fridagene på et eksklusivt feriested med venner. Foto: All Over Press
IKKE SAMMEN: Avrils kjæreste, Brody Jenner, var ikke tilstede på ferien. Det spekuleres nå i om det er trøbbel mellom de to, her avbildet ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press