VEKTA ER DEN SAMME: Triana Iglesias vekt er uforandret etter at hun begynte i "Skal vi danse". Bildet til venstre er fra august, da det ble bekreftet at skjønnheten skulle være med i konkurransen. Foto: Stella
VEKTA ER DEN SAMME: Triana Iglesias vekt er uforandret etter at hun begynte i "Skal vi danse". Bildet til venstre er fra august, da det ble bekreftet at skjønnheten skulle være med i konkurransen. Foto: StellaVis mer

Men denne danse-jenta går ikke ned…

- Jeg veier det samme nå som da jeg begynte, sier Triana Iglesias.

SEHER.NO: Mens de mannlige deltakerne i "Skal vi danse" raser ned i vekt, og nå sammenlagt har tatt av 27 kilo, står Triana Iglesias (27) på akkurat samme vekt som da hun gikk inn i dansekonkurransen.

- Jeg veier det samme nå som da jeg begynte å danse. Jeg har ikke gått ned i det hele tatt, sier Triana til VG.


Grunnen er ifølge henne selv at hun er bevisst på å spise mer når som hun også trener mer. Men hun mener også at hun har fått mer muskler.

- Selvfølgelig er det hardt for kroppen når en plutselig trener 30 timer i uken, og litt vondt får man jo her og der. Men jeg merker at jeg blir mer sliten i hodet enn i kroppen av all koreografien som skal inn, sier hun til avisen.

Allerede i august, da det ble kjent at hun skulle være med i den populære danse-konkurransen uttalte Triana til Seher.no at hun skulle unngå å gå for mye ned i vekt. Og hun hadde i hvert fall ingen ambisjoner om å gå ned mer enn Mikkel Gaups 11 kilo i fjor.

- Det går bare ikke, jeg kan ikke gå ned så mye. Jeg får ha med litt sånn McDonalds-mat, og spise vaniljesaus til lunsj hver dag. Men jeg har uansett ikke sjanse, jeg kan ikke gå ned så mye, sa hun til Seher.no.


 - Lene Alexandra så jo utrolig godt ut når hun var ferdig, så jeg skal vel klare dette uten å bli en spiker, sa Triana.

Tirsdag ble det spekulert i om Triana har giftet seg i hemmelighet med kjæresten Nils Olav Lausund, etter at hun den siste tiden har gått med ring på fingeren.

- Alle lurer veldig på det. Jeg har ring på fingeren og det er det viktigste, sa Triana til Her og Nå.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Så mye har "Skal vi danse"-deltakerne gått ned

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.