SMILET ER BORTE: Mel Gibson og ekskjæresten Oksana Grigorieva er bitre fiender etter at de gikk fra hverandre.  Foto: Stella Pictures
SMILET ER BORTE: Mel Gibson og ekskjæresten Oksana Grigorieva er bitre fiender etter at de gikk fra hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Mels eks har jukset med bildene

Hennes egen tannlege mener bildene ikke er ekte.

SEHER.NO: Mel Gibsons (54) ekskjæreste Oksana Grigorieva (40) har de siste dagene og ukene kommet med en rekke «bevis» på at skuespilleren skal ha slått henne, skadet barnet deres og ikke minst hans verbale angrep og trusler mot henne.

Men når rettssaken mellom de to nå er på trappene, blir Oksana selv beskyldt for å fare med løgn og falske beviser.

Fredag publiserte kjendisnettstedet Radaronline.com bildene Oksana mener beviser at Mel ødela to av fortennene hennes, da han angivelig slo henne. Se bildet her (ekstern link)

Men kilder nær Oksanas tannlege, som nettstedet TMZ har snakket med, sier at tannlegen selv mener «hundre prosent sikkert at bildene som nå går sin seiersgang på internett har blitt fikset på.»

- Den nesa er ikke hennes. Leppene stemmer ikke. Det er ikke et ekte eller riktig bilde. Det har definitivt blitt endret på, skal Ross Shelden ha uttalt, han skal imidlertid ha erkjent at tennene på bildet ser ut til å være Oksana sine.

Ifølge TMZ skal tannlegen ha levert inn en skriftlig rapport til myndighetene der han konstaterer at selve tennene til Oksanas ikke var blitt skadet under det angivelige angrepet. Men at kronene på to fortenner hadde blitt henholdsvis skadet og ødelagt.

Tannleget tok imidlertid egne bilder av Oksana da hun kom til ham med skadene, og han har også skrevet i rapporten at han mente skadene på kronene kom av slag mot tennene.

Men det at selve tennene ikke ble skadet i angrepet, har fått enkelte ekspert til å hevde at skadene kan være selvpåført av Gibsons ekskjæreste i den bitre foreldrestriden om datteren Lucia på åtte måneder.

Kilder som står nær saken på Mel Gibsons side hevder også at andre bilder og videoer fra Oksana heller ikke skal bevise at han slo henne. De som skal ha studert bevisene mener de «ikke beviser noen interne eller eksterne skader,» slik det burde vært hvis hun ble slått i ansiktet.


Mels advokater og etterforskere gjør nå alt for å så tvil om Oksanas beviser og hennes forklaringer, men så langt har de ikke kunnet slå tilbake mot de mange lydopptakene med Gibsons.

I ett av opptakene truer han henne med juling, i et annet sier han at «du fortjente det» etter at Oksana konfronterer ham med at han har slått henne, i et tredje opptak truer han med å brenne ned huset hennes og i et fjerde opptak roper skuespilleren ut sterkt rasistiske uttalelser og sier til ekskjæresten at hun «ser ut som en jævla gris i varmen».

Mel Gibsons framtid i Hollywood står i fare med den pågående saken, og det er liten tvil om at begge parter har besatt på å vinne omsorgsretten for datteren - koste hva det koste vil.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du fortjente å bli slått