Heather Locklear:

«Melrose Place»-skuespilleren fraktet til sykehus

55-åringen var involvert i en bilulykke.

ULYKKE: Torsdag kveld ble Heather Locklear fraktet til sykehus etter bilulykke. Skuespilleren skal kun ha pådratt seg mindre skader. Foto: AP
ULYKKE: Torsdag kveld ble Heather Locklear fraktet til sykehus etter bilulykke. Skuespilleren skal kun ha pådratt seg mindre skader. Foto: AP Vis mer

(Seoghør.no): «Melrose Place»-skuespilleren Heather Locklear (55) har blitt fraktet til sykehus etter at hun torsdag kjørte Porschen sin i en grøft.

Rettslige kilder forteller til det amerikanske kjendisnettstedet TMZ at Heather var involvert i et krasj i Los Angeles torsdag ettermiddag. De har senere blitt fortalt at stjernen var våken etter å ha kjørt ut i grøfta.

Den 55 år gamle skuespilleren ble fraktet til det lokale sykehuset med mindre skader etter hendelsen, og politiet har fortalt at det verken var narkotika eller alkohol i bildet.

TMZ har henvendt seg til skuespillerens talsperson, men har ikke lykkes å få noen kommentar fra «Melrose Place»-stjernen.

Skapte overskrifter

Tidligere har 55-åringen skapt overskrifter og hun blir stadig utsatt for spekulasjoner om psykiske problemer og rusavhengighet.

Etter at hun ble arrestert for fyllekjøring i 2008 skjøt ryktene fart, og da hun fire år senere ble hasteinnlagt på sykehus etter å ha blandet piller og alkohol - som hennes egen søster hevdet, har fansen spekulert i stjernens helse.

De siste årene har 55-åringen skapt langt færre overskrifter, og generelt holdt en lavere profil.

Uten å gå direkte inn på påstandene, har Heather erkjent, overfor Entertainment Tonight at hun har gått gjennom en vanskelig tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder knyttet visse problemer, slik at jeg kan gi full gass i 2017, sa hun til nettstedet.

Locklear, som for alvor ble kjent gjennom 80-tallsserien «Dynastiet», forsikret tidligere i år om at hun har det bra, og la til:

- Jeg jobber mot å få et bedre liv.

GJØR SOM MAMMA: Heater sammen med datteren Ava Sambora i 2012. Datteren følger trolig i morens fotspor som modell. Foto: Reuters
GJØR SOM MAMMA: Heater sammen med datteren Ava Sambora i 2012. Datteren følger trolig i morens fotspor som modell. Foto: Reuters Vis mer

Følger morens fotspor

I 1997 ble stjernen mor til datteren Ava Sambora (19), som hun har sammen med Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora. De skilte seg i 2007.

I 2011 forlovet hun seg med «Melrose Place»-kollega Jack Wagner, men brøt forlovelsen samme år. Skuespilleren var gift med skandalemusikeren Tommy Lee på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet.

Hennes datter har også skapt overskrifter i media, men riktignok for noe helt annet.

I desember i fjor ble det kjent at hun ønsker å satse på en modellkarriere, og følger dermed i morens fotspor - hun har nemlig mange års erfaring.

I 2013 fortalte Sambora, som også har testet skuespilleryrket, til bladet Teen Vogue at hun har drømt om et liv i rampelyset siden hun var fem år gammel.

- Jeg har alltid elsket oppmerksomhet og har alltid forsøkt å komme meg opp på en scene og foran mennesker, sa hun.

I september stilte Ava opp på en bikini-fotoshoot på stranda i Malibu utenfor Los Angeles.

BRUDD: Heater fikk datteren Ava sammen med rocke-stjerne Ricie Sambora. Her var paret sammen i 2001. Foto: Reuters
BRUDD: Heater fikk datteren Ava sammen med rocke-stjerne Ricie Sambora. Her var paret sammen i 2001. Foto: Reuters Vis mer

- Hun har arvet sin mors vakre utseende, skrev Daily Mail i en kommentar etter at hun poserte både alene og sammen med den mannlige modellen Jonathan Keith.

Ifølge Daily Mail var det hele en del av en reklamekampanje for motemerket «WTFHYD.co».

Fotografen var Joe Simpson, som også er kjent som faren til popstjernene Jessica og Ashlee Simpson.

LES OGSÅ: Skilles etter åtte års ekteskap