MER ENN BARE RYKTER?: Melrose Place-stjernene Heather Locklear og Jack Wagner på restaurant-date.  Foto: All Over Press
MER ENN BARE RYKTER?: Melrose Place-stjernene Heather Locklear og Jack Wagner på restaurant-date. Foto: All Over PressVis mer

Melrose Place-romanse?

Heather Locklear observert hånd i hånd med sexy Melrose Place-motspiller..

SEHER.NO: Ryktet går om at Heather Locklear  (44) og tidligere Melrose Place-motspiller Jack Wagner (47) er mer enn bare gode venner. De to er observert tett sammen på restaurant med øyne kun for hverandre.


Nære venner av Locklear beskriver Jack som både supermorsom og sjarmerende, og skal ikke ha det minste i mot et forhold mellom de to.


Kanskje er romansen et forsøk på å gjøre eks-mannen sjalu? Etter at Heather og Bon Jovi-gitarist Richie Sambora skilte lag etter over ti års ekteskap, har nemlig Sambora blitt koblet sammen med Heathers tidligere bestevenninne; Playboy-modell og skuespiller Denise Richards.


Kanskje Ikke så rart om Heather Locklear føler seg utklassert av Richards. Denise ble i 2005 kåret til sexiest mom av bladet In Touch Weekly....


Heather Locklear og Jack Wagner hadde et mangeårig av-og-på forhold som Amanda og Dr. Burt Reynolds i den populære TV-serien Melrose Place som gikk på TV3 på 90-tallet. TV-romansen endte i ekteskap, kanskje går det likedan i virkeligheten...?