Melissa McCarthy gjør comeback i «Gilmore Girls»

Nok en gladnyhet til fansen! Den populære skuespilleren har ryddet plass i timeplanen for den storslåtte gjenforeningen.

STOR NYHET: Melissa McCarthy avslørte denne uken at hun blir å se i «Gilmore Girls» i dem kommende episodene.   Foto: Ap
STOR NYHET: Melissa McCarthy avslørte denne uken at hun blir å se i «Gilmore Girls» i dem kommende episodene. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Like over nyttår ble det bekreftet at Netflix og Warner Bros går sammen for å lage fire nye epiosder av TV-serien «Gilmore Girls».

Hittil har det blitt bekreftet at skuespillerne Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Scott Patterson (Luke) og Matt Czuchry (Logan) er med i de kommende episodene.

Flere fans har vært rystet etter skuespiller Melissa McCarthy (45), som spilte rollen som Sookie, skrev på Twitter tidligere i år at hun ikke engang hadde blitt spurt om å bli med på gjenforeningen.

Da McCarthy gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres» denne uken, avslørte hun imidlertid at hun har ordnet timeplanen slik at hun også kan være en del av comebacket.

- «Gilmore Girls» var svært nært hjertet mitt i fire år, og jeg fikk ikke timeplanen til å fungere i forhold til innspillingen. For halvannen time siden fikk jeg vite at jeg får til å bli med. Jeg er i ekstase, strålte skuespilleren under talkshowet, ifølge Huffington Post. 

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Skuespillerne Scott Patterson (Luke) og Melissa McCarthy (Sookie) har begge nå bekreftet at de er med på det etterlengtede comebacket.  Foto: © Seth Joel/Corbis
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Skuespillerne Scott Patterson (Luke) og Melissa McCarthy (Sookie) har begge nå bekreftet at de er med på det etterlengtede comebacket. Foto: © Seth Joel/Corbis Vis mer

Fire episoder

Det var nettstedet TVLine som bekreftet at «Gilmore Girls» gjør comeback. Det er Netflix og Warner Bros som sammen lager fire nye episoder av TV-serien, der hver episode blir på 90 minutter.

Den gang hadde ryktene om gjenforening allerede svirret i månedsvis, etter skuespilleren Scott Patterson, som spilte rollen som Luke Danes i serien, avslørte at samtalene om en gjenforening var i gang.

- Jeg kan si følgende: Det er samtaler rundt temaet for tiden. Jeg kan egentlig ikke gå inn på detaljer, men det er noe aktivitet. Jeg er håpefull, og jeg er med, sa han ifølge Huffington Post.

Like etter kommenterte Lauren Graham (48) spilte rollen som Lorelai Gilmore i serien, de den gang ubekreftede ryktene. 

«Folkens. Jeg kan ikke bekrefte dette. Men jeg kan heller ikke nekte for dette...», skrev hun kryptisk på Twitter. 

«Gilmore Girls» rullet på skjermen i syv sesonger mellom 2000 og 2007. Handlingen foregikk i den fiktive byen Stars Hollow i Connecticut. 

STOR I NORGE: I Norge ble den amerikanske dramaserien sendt på TVNorge. Serien ble sendt fra 2000, men ble avsluttet syv år etter.  Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
STOR I NORGE: I Norge ble den amerikanske dramaserien sendt på TVNorge. Serien ble sendt fra 2000, men ble avsluttet syv år etter. Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer

LES OGSÅ: Tilbake på gamle tomter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer