BRØT LOVEN: Etter å ha oppdaget at hun hadde brutt loven, meldte Katie Price seg selv til politiet. Foto: NTB Scanpix
BRØT LOVEN: Etter å ha oppdaget at hun hadde brutt loven, meldte Katie Price seg selv til politiet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Katie Price:

Meldte seg selv til politiet

Nå risikerer hun fengselsstraff.

I februar i år mistet den britiske tv-profilen Katie Price (40) retten til å kjøre bil i seks måneder.

Kjøreforbudet var en konsekvens av at hun hadde kjørt over fartsgrensen, for så å ikke ha de riktige dokumentene på plass da hun ble stoppet av politiet.

Nylig surret realitystjernen med datoene, og satte seg bak rattet en drøy uke før forbudet er opphevet.

Dette avslørte hun selv i et innlegg på Instagram, der hun også kunne fortelle at hun hadde meldt seg selv til politiet.

INSTAGRAM: 40-åringen tok til Instagram for å informere følgerne sine om at hun hadde brutt loven. Foto: Skjermdump / Instagram
INSTAGRAM: 40-åringen tok til Instagram for å informere følgerne sine om at hun hadde brutt loven. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Det har vært en emosjonell berg-og-dal-bane de siste seks månedene, og hodet mitt har vært over alt. Så jeg trodde kjøreforbudet mitt var over», skrev hun blant annet.

Videre skriver 40-åringen at hun kjørte sønnen Harvey (16) til en avtale på sykehuset, og at hun først da hun kom hjem innså at det fremdeles var noen dager igjen før hun hadde lov til å kjøre bil igjen.

Saken fortsetter under bildet.

SYKEHUSBESØK: Katies sønn, Harvey, lider av Prader-Willi - et syndrom som forårsaker sykelig fedme. Nylig kjørte hun sønnen til sykehuset uten førerkort. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
SYKEHUSBESØK: Katies sønn, Harvey, lider av Prader-Willi - et syndrom som forårsaker sykelig fedme. Nylig kjørte hun sønnen til sykehuset uten førerkort. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Med dette på samvittigheten har jeg ringt politiet og rapportert meg selv», skrev hun videre i innlegget.

Risikerer fengselsstraff

Nettstedet Mirror hevder at seksbarnsmoren allerede hadde flere prikker på førerkortet før hun i februar ble tatt i å kjøre over fartsgrensen.

Ifølge nettstedet kan bruddet på kjøreforbudet føre til at Katie må sone inntil seks måneder i fengsel, i tillegg til å måtte betale en saftig bot.

Saken fortsetter nedenfor.

PASSASJER: De siste månedene har Katie Price måttet være passasjer i sin egen bil, en rosa Land Rover. Foto: NTB Scanpix
PASSASJER: De siste månedene har Katie Price måttet være passasjer i sin egen bil, en rosa Land Rover. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er for øvrig ikke første gang den tidligere glamourmodellen har havnet i trøbbel bak rattet. I 2011 var hun involvert i en bilulykke i Argentina der to hester døde.

I etterkant av ulykken snakket Katie Price ut om hendelsen til Mirror, der hun uttrykte både lettelse og sorg.

- Det er et mirakel at vi fortsatt er i live, det var helt forferdelig. Det skjedde helt plutselig og jeg aner ikke hvordan jeg kom uskadet fra ulykken. Jeg føler meg heldig, men jeg er lei meg for hestene. Det er utrolig opprørende, sa hun den gangen.

Deprimert

At det har vært et slitsomt halvår for Katie Price, er ikke vanskelig å forstå. I august i fjor røpet hun nemlig overfor tabloidavisen The Sun at hun skulle skilles fra danseren Kieran Hayler (31), etter fem år som ektefeller.

Skilsmisse-prosessen, som snart har pågått i et år, har ikke vært av det udramatiske slaget. Til avisen fortalte 40-åringen nemlig at Hayler hadde vært utro mot henne og hatt en affære med barnepiken i over ett år.

Saken fortsetter under videoen.

Da Katie fant ut av dette flyttet hun ut på flekken. I et nylig intervju med Fabulous magazine, gjengitt av Daily Mail, åpnet hun opp om at hun fant trøst i alkoholen da hun bestemte seg for å aldri flytte tilbake til sin ni år yngre ektemann.

- Jeg føler jeg ble manipulert inn i en situasjon der jeg ikke hadde kontroll over noe. Jeg havnet i en fase der jeg følte meg verdiløs, og alt jeg ville var å sove fordi jeg var deprimert, sa hun.

Alkoholen ble derfor en enkel utvei for 40-åringen, i et forsøk på å unnslippe den tunge depresjonen. Heldigvis forsto hun raskt at hun måtte få hjelp, og oppsøkte lege i de tyngste periodene.

- Jeg gikk til legen for det. Jeg har vært gjennom mye, men noen ting er en virkelighetsflukt og det er bare din måte å takle ting på der og da. Jeg har taklet det nå og gått videre.

LES OGSÅ: - Vi blir kjørt vekk i bil etter kampene

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Avslører hemmelig kjæreste

Avslører hemmelig kjæreste

Slik gikk det med barnestjernen

Slik gikk det med barnestjernen

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

Derfor slutter hun i P3

Derfor slutter hun i P3

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Disse bildene setter fart på babyryktene

Disse bildene setter fart på babyryktene

Stjerneromansen «ingen» visste om. På innsiden av det bisarre ekteskapet

Stjerneromansen «ingen» visste om. På innsiden av det bisarre ekteskapet

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255