Meldte seg på stupe-TV uten å kunne svømme

- Nå kan jeg redde sønnen min om nødvendig, sier Nadya Khamitskaya.

STUPER UT I DET: Blant andre Espen Jansen, Nadya Khamitskaya og Jahn Ivar «Mini» Jakobsen kaster seg ut i stadig nye utfordinger i TV 2-programmet. Foto: TV 2/www.rolfie.no
STUPER UT I DET: Blant andre Espen Jansen, Nadya Khamitskaya og Jahn Ivar «Mini» Jakobsen kaster seg ut i stadig nye utfordinger i TV 2-programmet. Foto: TV 2/www.rolfie.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Før deltagelsen i TV 2-programmet «Skal vi stupe» fryktet danseren Nadya Khamitskaya (30) at hun hadde tatt seg vann over hodet. Men nå briljerer hun fra stupebrettet, og dét selv om hun før konkurransen ikke kunne svømme.

-Jeg så på dette som en fin mulighet til å lære meg å svømme og på grunn av sønnen min. Så kan jeg redde ham om nødvendig. Nå kan jeg også gå på babysvømming med ham, sier Nadya til Her og Nå.

Nadya, som ble mor til Léon Mathias i mars i fjor, deltar i stupekonkurransen sammen med Alexandra Kakurina (29), også hun kjent gjennom «Skal vi danse».

Alexandra sier til Her og Nå at hun tidligere har slitt med vannskrekk.

- Når en av oss har vært usikker, og det har vi vært mye, har den andre visst hva som skal til for å skape trygghet. Vi kjenner hverandre godt fra før og pusher hverandre for å få dette til. Du kan godt si vi har vært psykologer for hverandre, forteller jentene til ukebladet.

«Skal vi stupe» ser du på TV 2 søndager kl 20. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ:
Alexandra Joner: - Veldig fornøyd med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer