Tanya Roberts:

Meldte at Bond-stjernen var død: Lever fortsatt

Agenten til den tidligere James Bond-stjernen, Tanya Roberts, meldte først at hun hadde dødd på sykehus i Los Angeles. Nå opplyser han at hun fortsatt er i live, men at tilstanden hennes er dårlig.

BOND-PIKE: Tanya Roberts er blant annet kjent for rollen som Stacey Sutton i «A View to a Kill». Her med Roger Moore. Foto: Snap/ REX/ NTB
BOND-PIKE: Tanya Roberts er blant annet kjent for rollen som Stacey Sutton i «A View to a Kill». Her med Roger Moore. Foto: Snap/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Tanya Roberts (65), hvis egentlige navn er Victoria Leigh Blum, har hatt flere store roller gjennom karrieren - blant annet som såkalt Bond-pike i «A View To a Kill», engel i «Charlie's Angels» og i serien «That '70s Show».

24. desember kollapset hun i sitt hjem etter en tur med hundene sine, og ble brakt til sykehuset i Los Angeles.

Søndag meddelte hennes publisist og nære venn Mike Pingel til CNN at hun hadde gått bort.

- Jeg er knust, jeg har vært venn med Tanya i over 20 år. Hun var full av energi og vi hadde det alltid vilt sammen. Hun var virkelig en engel, og jeg kommer til å savne henne så mye, sa han.

Mandag opplyser imidlertid agenten overfor BBC at han feilaktig hadde kunngjort at hun hadde dødd på sykehuset søndag. Roberts er fortsatt i live, men tilstanden hennes er alvorlig.

Roberts skal ha blitt lagt i respirator, men familien sier at det ikke er corona-relatert.

Det er ikke helt klart hvordan feilen oppstod, men Pingel forteller at han viderebrakte informasjon fra kjæresten til Roberts.

IKKE DØD: Tanya Roberts kollapset julaften. Søndag ble hun erklært død, men er altså fortsatt i live. Her avbildet i 2012. Foto: NTB
IKKE DØD: Tanya Roberts kollapset julaften. Søndag ble hun erklært død, men er altså fortsatt i live. Her avbildet i 2012. Foto: NTB Vis mer

Roberts vokste opp i New York. Som 15-åring droppet hun ut av skolen. Siden entret hun underholdningsbransjen som modell, før hun begynte å studere skuespill.

Bond-stjerne

I 1974 giftet hun seg med Barry Roberts, som hun holdt sammen med fram til hans død i 2006. Paret fikk aldri noen barn sammen. Etter at hun ble enke fant hun på ny kjærligheten med Lance O'Brian.

Ifølge The Sun var de to gift, men holdt en lav profil. Det er derfor ikke kjent når de to ga hverandre sitt ja.

BOND-STJERNE: Tanya Roberts i en scene fra «A View To A Kill» (1985). Foto: Danjaq/ Kobal/ REX/ NTB
BOND-STJERNE: Tanya Roberts i en scene fra «A View To A Kill» (1985). Foto: Danjaq/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

Hun dukket sist opp på skjermen som skuespiller i 2005.

Som nevnt var Roberts blant annet kjent for sin rolle som Stacey Sutton i «A View To a Kill», hvor hun spilte mot Roger Moore som agent 007. Moore døde i 2017 av kreft, 89 år gammel.

James Bond i Norge - og her er opptak fra innspillingen! Vis mer

Han spilte James Bond gjennom sju filmer, og brukte berømmelsen sin blant annet til humanitært arbeid, som gjorde at han ble slått til ridder av dronning Elizabeth.

LES OGSÅ: - Arv er ganske usmakelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer