Meldt for ny mishandling

Har Naomi Cambell gått for langt?

HISSIG: Dette er ikke første gang Naomi blir anmeldt for  å hisse seg opp. Foto: AP/Scanpix
HISSIG: Dette er ikke første gang Naomi blir anmeldt for å hisse seg opp. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Naomi Campbell (36) er kjent for sin noe eksentriske måte å løse problemer på. Får hun ikke viljen sin, er hun kjapp til å gå både til fysisk og verbalt angrep mot den det måtte være - noe som har gitt henne utallige uvenner gjennom årene.

Nå forteller den tidligere assistenten hennes, Amanda Brack, at skjønnheten angrep henne hele tre ganger på det året hun jobbet for henne. Utenom dette, ble hun blant annet spyttet i ansiktet. En annengang kastet Naomi passet hennes ut i et svømmebasseng!

Naomi vekket hele nabolaget med bråket sitt! Politiet troppet opp.

Amanda, som nå har gått til søksmål mot den tidligere sjefen sin, sier nå at hun er altfor redd til å kunne konfrontere catwalk-stjernen ansikt til ansikt. 20-åringen begynte i jobben i fjor, og beskriver den som ”et eventyr som endte forferdelig galt.”

Ifølge Brack, dyttet Campbell henne opp etter en vegg da hun fikk trøbbel med flytider og bagasjen sin på en flyplass i Mexico. Deretter ga hun henne en skikkelig klaps på kinnet!

- Hun ble virkelig, virkelig sint. Hun kastet en mobiltelefon etter meg, forteller hun til The Mirror. Hun sier også at Campbell senere unnskyldte episoden.

Også Naomis tidligere hushjelp, Ana Scolavino, forteller også at hun fikk en mobil kastet etter seg av Naomi.

I juni gikk også servitrisen Gaby Gibson til søksmål for å ha blitt angrepet ...

Se og hør mer om Naomis temperament her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer