Espen PA Lervaag:

Meldingene renner inn

Dette sier han om totalforandringen.

NY HVERDAG: Komiker Espen PA Lervaag forteller at han prøver å holde hjulene godt i gang. Foto: Discovery
NY HVERDAG: Komiker Espen PA Lervaag forteller at han prøver å holde hjulene godt i gang. Foto: Discovery Vis mer
Publisert

Gjennom høsten har TV-seere fått innblikk i et knippe kjendisers livsstilsendring i TV-serien «16 ukers helvete - bootcamp».

En av de som har snakket åpent og ærlig om deltakelsen, er komiker Espen PA Lervaag (46). I sesongfinalen ble det kjent at 46-åringen hadde gått ned over 19 kilo.

Det er tydelig at Lervaag ikke har ligget på latsiden siden innspillingen tok slutt, og han deler stadig oppdatering om egen progresjon.

- Trener godt for tiden. Jeg skal gå Birken i mars, så her må jeg bare holde hjulene i gang, forteller han til Se og Hør.

Det var Romerikes Blad som omtalte saken først. Han forteller til avisen at han har fått mange tilbakemeldinger fra folk som ønsker tips.

- Jeg tenker først og fremst at jeg kommuniserer med de som ønsker å komme i gang. Jeg har ikke noe fokus på vekt, men den gevinsten du får. Vi blir ikke noe yngre, vi som pusher 50, og det å få fart på møllen inn i alderdommen er bare lurt.

TYDELIG ENDRING: Lervaag forteller at deltakelsen forandret livet hans. Foto: Discovery
TYDELIG ENDRING: Lervaag forteller at deltakelsen forandret livet hans. Foto: Discovery Vis mer

Han legger til:

- Hadde jeg skullet betalt for et slikt opplegg, ville det vært svinedyrt. Siden jeg er så privilegert, føler jeg også at jeg skylder folk å fortelle hvordan jeg fikk det til å funke.

I tillegg til å gå ned nesten 20 kilo gikk komikeren også ned 16 prosent i kroppsfett. Han forteller at de spiser relativt sunt hjemme hos ham, men at han nå har sluttet å spise baconpølse til mellommåltid hver dag.

20 KILO SIDEN: Komikeren lever et sunnere liv og trener flere ganger i uken. Bildet er tatt før endringen. Foto: Discovery
20 KILO SIDEN: Komikeren lever et sunnere liv og trener flere ganger i uken. Bildet er tatt før endringen. Foto: Discovery Vis mer

- Sånn kostholdsmessig er de rutinene nå så innarbeidet at jeg ikke tenker noe særlig på det, men i helgene gir jeg flatt faen og koser meg skikkelig. Så alt i alt er ting veldig bra her, altså, forteller han til Se og Hør.

På Instagram skriver Lervaag at TV-deltakelsen har forandret livet hans, og i dag trener han opptil fem ganger i uken.

Jenny Jenssen forteller om vekttapet etter «16 ukers helvete». Reporter: Lina Hekkli. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, «16 ukers helvete»/Discoverey +. Foto: Morten Eik. Vis mer

- Jeg har kommet over kneika, og kan bli stresset hvis jeg ikke får trent. Det er litt skremmende når treningen blir lystbetont, fordi da blir du gæren. Men jeg har funnet treningsformer som jeg synes er gøyale, og jeg blir grinete hvis jeg ikke får trent nå, sier han til Romerikes Blad.

LES OGSÅ: Deler sjeldent bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer