Michael Schumacher

Melding om sønnen: - Veldig trist

Michael Schumachers (54) tidligere lagkamerat savner tyskeren rundt Formel 1-banen, og hinter om at karrieren til sønnen Mick Schumacher (24) kunne sett annerledes ut med pappa ved sin side.

UKJENT: Svært få vet noe om Michael Schumachers helsetilstand. Foto: Imago/REX/NTB
UKJENT: Svært få vet noe om Michael Schumachers helsetilstand. Foto: Imago/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 havnet Michael Schumacher i koma etter en skiulykke i de franske alpene. Tyskeren skal ha fått hjerneskader som følge av ulykken, og har blitt holdt borte fra offentligheten av familien.

Schumachers tidligere Benetton Renault-lagkamerat, Johnny Herbert, sier i et nytt intervju at han føler med sønnen, Mick Schumacher.

- Det er veldig trist for Mick, som ikke fikk mulighet til å ha sin far med seg i Formel 1-sirkuset. Vi andre skulle også gjerne hatt ham rundt paddocken. Det er leit, sier Herbert til CasinoSite.nl, sitert av News.com.

DEN GANG DA: Michael Schumacher og Johnny Herbert for Benetton Renault tilbake i 1995. Foto: Lat Photographic / REX / NTB
DEN GANG DA: Michael Schumacher og Johnny Herbert for Benetton Renault tilbake i 1995. Foto: Lat Photographic / REX / NTB Vis mer

Han tillegger:

- Ingen får lære å kjenne den Michael Schumacher vi aldri fikk bli kjent med, da han gjennom karrieren satt bortgjemt i Formel 1-bilen.

Mick Schumacher har ikke kjørt Formel 1 siden han ikke fikk fortsette i Haas etter forrige sesong. 24-åringen ble ansatt i Haas i 2021, etter at han vant Formel 2 året før.

Hvem vet om Micks Formel 1-karriere hadde sett annerledes ut, med pappa Michael Schumacher ved sin side.

FAR OG SØNN: Mick og Michael Schumacher. Foto: Andrej Isakovic og Patrick Hertzog / AFP / NTB
FAR OG SØNN: Mick og Michael Schumacher. Foto: Andrej Isakovic og Patrick Hertzog / AFP / NTB Vis mer

I desember er det ti år siden den tragiske ulykken. Siden den gang har Schumachers helsetilstand vært et mysterium for de aller fleste.

- Vi har mistet en megastjerne som ga så mye glede til mange mennesker, slår Herbert fast.

Michael Schumacher ble verdensmester i Formel 1 syv ganger før han la opp i 2012.

DRAMATISK: Det var dramatiske bilder i traileren til sesong tre av «Forumula 1». Video: Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Uttalelse gir håp: - Helt spesielt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer