Melanie Griffith: - Jeg er singel, ensom og forvirret

Hollywood-stjernen åpner seg om tiden etter skilsmissen.

BRØT MED HVERANDRE: I juni for to år siden skilte Melanie Griffith og Antonio Banderas lag. Her er de sammen i 2011. Foto: Ap
BRØT MED HVERANDRE: I juni for to år siden skilte Melanie Griffith og Antonio Banderas lag. Her er de sammen i 2011. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 kom nyheten om at ekteskapet mellom stjerneparet Melanie Griffith (58) og Antonio Banderas (55) var over etter 18 år.

Det var Griffith som leverte inn skilsmissepapirene, og hun oppga standarfrasen «Uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

Kort tid etterpå fjernet hun også hjertetatoveringen med Antonios navn hun hadde på armen.

Mens eksmannen fant kjærligheten på ny igjen med 20 år yngre Nicole Kimpel (35) et snaut halvår etter bruddet, leter «Working Girl»-stjernen fremdeles etter noen å dele livet med.

- Jeg har en veldig introspektiv periode akkurat nå. Det er en interessant tid. Ganske fint. Barna mine har det flott. De er fantastiske mennesker, forteller skuespilleren til People.com.

Samtidig innrømmer hun at hun sakte men sikkert prøver å finne sin egen vei.

- Jeg er singel og ensom, jeg kjeder meg og er forvirret, men samtidig er jeg veldig nysgjerrig. Det føles nesten som om jeg må kaste meg selv ut av redet mitt. Livet går videre.

Saken fortsetter under bildet. 

STOLTE FORELDRE: I juni i fjor ble eksene gjenforent for å feire datteren Stellas vitnemål.
STOLTE FORELDRE: I juni i fjor ble eksene gjenforent for å feire datteren Stellas vitnemål. Vis mer

Håper fremdeles å finne kjærligheten igjen

Griffith har sønnen Alexander Bauer (30) fra ekteskapet til skuespilleren Steven Bauer (59), datteren og «Fifty Shades of Gray»-stjernen Dakota Johnson (26) fra ekteskapet til skuespilleren Don Johnson (66), og datteren Stella (19) med Banderas.

De eldste barna har for lengst har flyttet ut, og nå er det yngstemann sin tur. Det merker Melanie at er litt vemodig.

- Min yngste, Stella, begynner på universitetet i august. Om to uker. Hun flytter ut, så det blir annerledes. Hun har fått seg eget rom på skolen og alt. Jeg kommer ikke til å ha noen barn hjemme hos meg lenger, deler hun, ifølge nettstedet.

- De eldste barna mine er gamle nok til å få egne barn, så jeg burde bli bestemor snart. Da kan de komme på besøk - og så dra hjem igjen, ler hun og sier at hun gleder seg til å få barnebarn.

- Jeg tror det kommer til å bli stort å se sine egne barn få unger selv.

Me and my Coqui

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

My beautiful Stella has a real Instagram now.... @stellabanderasgriffith

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Saken fortsetter under bildene.  I mellomtiden prøver hun altså å slå seg til ro med med sin nye livssituasjon.

- Jeg dro nylig til huset mitt i Aspen. Det ligger helt øde. Jeg synes det er deilig å være der. Veldig spirituelt. Jordnært. Det får meg til å tenke klarere. Her i Los Angeles er alle så travle hele tiden, det er mye trafikk og alle er stresset.

Når det kommer til menn, avslører 58-åringen, som har vært gift fire ganger tidligere, at hun ikke har gitt opp kjærligheten helt enda.

- Jeg leter fremdeles, forteller hun til People.

Men du vil aldri finne henne på en dating-side.

- Tuller du? Nei, aldri i verden! Gode Gud. Det er altfor skummelt.

- Holder det ikke bare å kikke seg rundt i et fullt rom? Er det ikke det som er tingen nå? spør hun lattermildt.

- Jeg er egentlig ikke på utkikk. Jeg tenker at hvis det er ment at jeg skal ha et nytt forhold, så skjer det, og hvis ikke, så skjer det ikke.

FORELSKET IGJEN: Fire måneder etter bruddet fra Melanie Griffith ble Antonio Banderas for første gang sett sammen med sin nye kjæreste Nicole Kimpel. Foto: Broadimage
FORELSKET IGJEN: Fire måneder etter bruddet fra Melanie Griffith ble Antonio Banderas for første gang sett sammen med sin nye kjæreste Nicole Kimpel. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Dakota Johnson søkte dekning i Nice

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer