Melanie Ham:

Melanie (36) døde

YouTube-profil Melanie Ham ble bare 36 år gammel.

DØDE: Melanie Ham måtte gi tapt for kreften. Her med ektemannen Robert. Foto: Instagram
DØDE: Melanie Ham måtte gi tapt for kreften. Her med ektemannen Robert. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube-profil Melanie Ham er kjent for sine videoer fulle av nyttige tips og veiledninger. Hun hadde over 810 000 abonnenter, og det var også her hun i mai 2020 delte at hun hadde blitt diagnostisert med kreft.

I videoen forklarte hun at den krefttypen hun hadde blitt diagnostisert med er veldig sjelden og at den oppfører seg annerledes enn en typisk kreft. Ifølge Melanie var den derfor også veldig uforutsigbar.

Tidligere denne måneden delte hennes ektemann, Robert, den triste nyheten om at Melanie måtte gi tapt for kreften. Det melder flere utenlandske medier, deriblant People.

- Stadig verre

«Det er med et tungt hjerte og dyp sorg at jeg deler nyheten om dødsfallet til min søte, fantastiske, vakre kone Melanie», skriver han på hennes Instagram, og legger til at hun gikk bort bare ni dager før deres 16-årsjubileum.

I innlegget har han lagt ved en rekke bilder av de to og deres to barn, samt et bilde der man tydelig kan se at 36-åringen var veldig syk.

«Hvis du har fulgt reisen vår, er jeg sikker på at du, som oss, hadde håp om at hun kunne beseire denne lumske sykdommen. Men i løpet av de siste månedene har ting blitt stadig verre», skriver han videre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer