FØLER SEG MOBBET: Førstedame Melania Trump mener hun er verdens mest mobbede person. Foto: NTB Scanpix
FØLER SEG MOBBET: Førstedame Melania Trump mener hun er verdens mest mobbede person. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Melania Trump:

Melanias utsagn vekker oppsikt

- Jeg er den mest mobbede personen i verden.

Publisert

Melania Trump (48), har siden hun giftet seg med Donald Trump (72) i 2005 fått mye oppmerksomhet i pressen.

Etter at ektemannen hennes ble USAs president for to år siden, har ikke overskriftene akkurat latt vente på seg, og 48-åringen får til stadighet kritikk både for måten hun ter seg på og for valgene hun tar i klesveien.

Også i sosiale medier er det mange som mener noe om presidentfruen, og hun retter nå en kampanje mot folks atferd i sosiale medier - delvis basert på dette.

48-åringen mener nemlig at hun blir mobbet i sosiale medier, og under et intervju med ABC News der hun skulle promotere kampanjen «Be Best», som er ment for å bekjempe mobbing i nettopp sosiale medier, kom hun med følgende uttalelse:

- Jeg kan si at jeg er den mest mobbede personen i verden, hvis du virkelig ser hva folk skriver om meg.

- En daglig mobber

Melanias uttalelse har vekket mange reaksjoner i sosiale medier.

- Tanker og bønner til deg, Mel. Kan ikke engang fortestille meg hvor vanskelig livet ditt har vært, skriver en på Twitter.

- La oss huske at Melania Trump valgte å gifte seg med en av de frekkeste, ekleste, mest korrupte og mest uanstendige menn i verden - som er en daglig mobber, skriver en annen.

- Gå og spis en bolle med smykker. Det vil få deg til å føle deg bedre, skriver en tredje, og legger ved et bilde av presidentfruen som gjør nettopp det.

Kritisert tidligere

Presidentfruen har ifølge People vært engasjert i lignende saker siden 2016.

Hun har tidligere blitt anklaget for å være dobbeltmoralsk, i og med at hennes ektemann ved flere anledninger har hengt ut folk i sosiale medier - ofte med degraderende og rasistiske kallenavn.

- Jeg er fullt klar over at folk er skeptiske til at jeg diskuterer dette temaet. Men det vil ikke stoppe meg fra å gjøre det jeg vet er riktig. Jeg har ett mål, og det er å hjelpe barn og våre neste generasjoner, sa hun i mars, ifølge nettstedet.

Melania har tidligere forsvart ektemannens krasse ordbruk på Twitter.

- Når dere angriper ham, vil hans motangrep være ti ganger hardere. Uansett hvem du er - om du er mann eller kvinne - han behandler alle likt, sa hun ifølge People til en folkemengde i Milwaukee i 2016.

LES OGSÅ: - Det føles ukomfortabelt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer