PUSSY BOW: Toppen til Melania Trump (46) har en såkalt pussy bow-topp, noe som også er selve navnet på modellen fra Gucci. Foto: Afp, NTB scanpix
PUSSY BOW: Toppen til Melania Trump (46) har en såkalt pussy bow-topp, noe som også er selve navnet på modellen fra Gucci. Foto: Afp, NTB scanpix Vis mer

Melania Trump kom i «pussy bow»-bluse til debatten

Aner vi en stylist med sans for humor?

Publisert

Det er omkring det eneste som har vært snakket om i dagene før nattas presidentdebatt mellom Donald Trump (70) og Hillary Clinton.

Fredag kom et videoklipp fra 2005 hvor Donald Trump forteller hvor lett det er å sjekke opp damer fordi han er rik og berømt.

Der gir han samtalepartner Billy Bush råd om å «klå henne i skrittet» - «grab them by the pussy». Opptaket har selvsagt sendt sjokkbølger gjennom amerikansk politikk, og lydopptaket ble et tema under nattens debatt mellom Donald Trump (70) og Hillary Clinton (68).

I pussy bow-bluse

En annen som også ble et tema i etterkant av debatten, er Trumps kone Melania Trump (46).

Den slovenskfødte eks-modellen stilte på debatten, og gjorde sin inntreden i salen noen minutter før ektemannen, sammen med hans tre barn Eric, Donald jr. og Ivanka.

Den mulig kommende førstedamen hilste så på tidligere president Bill Clinton, men antrekket ble etter hvert en snakkis.

Tabloidavisa New York Daily News kunne nemlig melde at den rosa Gucci-blusen Melania stilte opp i, har navnet pussy bow. Blusen er mer konkret kjent som pussy-bow silk crepe de chine shirt og har en pris på snaue 9000 norske kroner.

HØFLIG: Melania Trump og Donald Trumps datter Ivanka tok seg tid til å hilse på Bill Clinton før debatten.  Foto: Afp, NTB scanpix
HØFLIG: Melania Trump og Donald Trumps datter Ivanka tok seg tid til å hilse på Bill Clinton før debatten. Foto: Afp, NTB scanpix Vis mer

Pussy bow er generelt sett navnet en stor sløyfe rundt halsen på en topp, og ble spesielt gjort kjent av Storbritannias tidligere statsminister Margaret Thatcher.

Så spørs det om Melania Trump har valgt antrekket selv, om hun er selvironisk eller om hun har en stylist med sans for humor.

Beklaget

Trumps kommentarer fra 2005 kom opp tidlig i debatten, og var det andre spørsmålet i debatten.

- Det var garderobeprat. Jeg er ikke stolt av det, og jeg har unnskyldt meg overfor nasjonen, sa Trump, før han begynte å snakke om hvordan han skal slå IS og hvilke fæle tider vi lever i.

Det samme spørsmålet ble stilt til Clinton.

- Det vi hørte på fredag er hva han tenker om kvinner og hva han gjør med kvinner. Han sier det ikke er representativt for ham, men det er det. Det har vi sett i valgkampen. Vi har sett ham latterliggjøre kvinner. Dette er Donald Trump, sa Clinton.

Trump svarte med å si at det «bare var ord» fra Clintons side, før han startet med å snakke om kvinnene som har beskyldt Bill Clinton for overgrep.

Saken ble først publisert på Dagbladet.no

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer