IKKE NÅDIG: Chelsea Handler legger ikke skjul på at hun er sterkt kritisk til USAs nye presidentpar, Donald og Melania Trump. Foto: NTB Scanpix/Montasje
IKKE NÅDIG: Chelsea Handler legger ikke skjul på at hun er sterkt kritisk til USAs nye presidentpar, Donald og Melania Trump. Foto: NTB Scanpix/MontasjeVis mer

Chelsea Handler:

- Melania Trump kan knapt snakke engelsk

Den kjente talkshow-stjernen langer ut mot USAs nye førstedame. 

SEOGHØR.NO: Den amerikanske talkshow-stjernen Chelsea Handler (41) har gjennom sitt eget show «Chelsea» oppnådd stor suksess på strømmetjenesten Netflix.

I talkshowet inviterer hun kjente mennesker til å diskutere nyhetsbildet på en humoristisk måte, noe som kan minne om den norske NRK-serien «Nytt på nytt».

Forrige uke ble Donald Trump (70) innsatt som USAs nye president, og Melania Trump (46) ble landets nye førstedame.

Chelsea Handler har vært svært kritisk til valget av Trump, og deltok også på en protestmarsj mot ham, dagen etter at han ble innsatt som president.

Saken fortsetter under bildet.

DELTOK PÅ KVINNEMARSJ: Etter at Trump ble innsatt som president ble det avholdt en kvinnermarsj for å demonstrere mot måten Trump har uttalt seg på. Denne deltok Chelsea Handler på.  Foto: NTB scanpix
DELTOK PÅ KVINNEMARSJ: Etter at Trump ble innsatt som president ble det avholdt en kvinnermarsj for å demonstrere mot måten Trump har uttalt seg på. Denne deltok Chelsea Handler på. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå langer hun ut mot Donald og Melania og sier at hun aldri vil prøve å få et intervju med dem.

- Nei, jeg vil ikke intervjue Trump. Melania? Hva skal hun snakke om? Hun kan jo knapt snakke engelsk, sier hun i et videointervju med Variety.

Dette er ikke første gang Chelsea langer ut mot måten Melania, som er født i Slovenia, snakker på. I oktober gjorde hun narr av Melania på twitter under valgkampen.

«Trump sa at Melania skal ha to eller tre taler til.. Forhåpentligvis får hun en tolk, skrev hun den gang.

Melania og Donald Trump har foreløbig ikke kommentert saken.

Frittalende om egne aborter

Den amerikanske komikeren Chelsea Handler er kjent for å være svært frittalende og hun er ikke redd for å by på seg selv.

I en artikkel med tittelen «My Choice» i bladet Playboy, åpnet i fjor Chelsea om da hun som 16-åring ble gravid etter ubeskyttet samleie med sin daværende kjæreste.

Saken fortsetter under bildet.

FRITTALENDE: Chelsea Handler er ikke redd for å si hva hun mener. Foto: NTB scanpix
FRITTALENDE: Chelsea Handler er ikke redd for å si hva hun mener. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Jeg tenkte: «Hvorfor ikke? Jeg kan ha en baby. Kanskje jeg får tvillinger, så kan de få lignende navn». Selvfølgelig var den ideen helt latterlig, ettersom jeg var så ung at jeg så vidt fant veien hjem om kvelden. Foreldrene mine forsto det, og sammen fant vi ut at det beste valget var abort», er noe av det hun skrev i den åpenhjertige teksten, ifølge People.com.

Året etter ble hun igjen gravid, og den andre gangen hadde hun så vidt råd til å betale for aborten, som kostet 2000 kroner.

«Det hele var uforsvarlig av meg, men det er viktig å ta en gjennomtenkt beslutning. Vi gjør alle tabber hele tiden. Jeg feilet to ganger da jeg var 16 år. Jeg er takknemlig over at jeg kom til fornuften og at jeg var i stand til å ta lovlig abort uten å risikere helsen eller å blakke meg og familien min», skrev hun.

Saken fortsetter under bildet.

NETFLIX-DRONNING: Chelsea Handler har blitt selve dronningen av humor på Netflix. FOTO: NTB scanpix
NETFLIX-DRONNING: Chelsea Handler har blitt selve dronningen av humor på Netflix. FOTO: NTB scanpix Vis mer

- Så abort er kult?

Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at artikkelen ble publisert. Flere hyllet 41-åringen for å dele sin historie, mens andre raste over Handlers avsløring.

- Egoistisk valg av deg og dine foreldre. Det er snakk om to mennesker som noen kunne elsket av hele sitt hjerte, skrev «Kelly12Kelly» til komikeren på Twitter.

- Undertonen i teksten din får det til å virke som om du ønsker å påvirke unge kvinner til å gjøre det samme. Hvorfor du ønsker det, er vanskelig å forstå, skrev «Peter_MacKenna».

- Ok, så abort er kult, ikke sant?? skrev en tydelig irritert «frankie_bass18».

«Chelsea»-programlederen var raskt ute med å forsvare seg etter den massive kritikkstormen.

- Når jeg går med på å skrive en artikkel om kvinners rett til fri vilje, var det langt ifra for å skryte. Jeg valgte å fortelle sannheten, skrev hun til sine da nesten seks millioner følgere på nettsamfunnet.

LES OGSÅ: - De ba prins William ikke ta med seg kona