Melania og Donald Trump:

- Melania er ulykkelig i ekteskapet

Vil forlate ektemannen en gang for alle.

VIL FORLATE MANNEN: Ekteskapet til president Donald Trump og Melania Trump skal henge i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix
VIL FORLATE MANNEN: Ekteskapet til president Donald Trump og Melania Trump skal henge i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste månedene har flere påståtte affærer med USAs president Donald Trump (71) kommet til overflaten.

Mye tyder på at beskyldningene mot ham går hardt utover ekteskapet med Melania Trump (47). Ifølge US Weekly henger nemlig ekteskapet i en tynn tråd, og sistnevnte skal ha et sterkt ønske om å forlate presidenten.

Videre skriver nettstedet at førstedamen er mindre tilfreds med ekteskapet nå, enn hun har vært noen gang tidligere. En ny rapport hevder at hun planlegger å komme seg unna Donald i kjølvann av de angivelige utroskapsskandalene.

Ulykkelig

Pornoskuespiller Stormy Daniels (39), hvis egentlig navn er Stephanie Gregory Clifford, og den tidligere Playboy-stjernen Karen McDougal (47), har begge beskyldt 71-åringen for å ha hatt en affære med dem i 2006 - like etter at Melania fødte ekteparets sønn, Barron (12).

- Hun er veldig, veldig ulykkelig. Hvis hun kunne hadde hun forlatt Donald og bare vært med sønnen, forteller en kilde nær førstedamen, ifølge nettstedet.

SAKSØKER TRUMP: Stephanie Clifford, også kjent som Stormy Daniels, sier hun skrev under avtalen rett før valgkampen i 2016. I rettsdokumentene heter det at avtalen er ugyldig ettersom Trump selv aldri underskrev og at Cohen har forsøkt å skremme henne til stillhet. I februar erkjente Trumps advokat, Michael Cohen, at han betalte Clifford om lag 1 million kroner, for trolig å ikke snakke om sitt påståtte forhold til presidenten. Magasinet In Touch publiserte i januar et intervju med Clifford fra 2011 der hun legger ut i detalj om et påstått seksuelt forhold til Trump. Men etter å ha mottatt pengene har hun nektet for å ha hatt et forhold til Trump. Trump har gjennom sine advokater nektet for at de hadde et forhold. (NTB) Video: CNN Vis mer

Til tross for at en talsperson for Melania hevder hun er fokusert på sønnen og nyter påskeferien, hevder magasinet at førstedamen er utilpass med at alles øyen er rettet mot hennes ekteskap. Ifølge kilden nær henne, skal det ikke være lett.

Melania Trump har holdt en svært lav profil de siste ukene, spesielt etter at Stormy detaljert forklarte om den angivelige affæren.

Ubeskyttet

Møtene med Trump skal ha skjedd over flere måneder i 2006 - like etter at presidenten giftet seg med sin nåværende kone, Melania Trump. De to skal, ifølge Daniels, ha møttes på en golfturnering, og senere innledet et intimt forhold.

Mens Det hvite hus på sin side har benektet enhver påstand om seksuell omgang mellom partene, var det varslet å komme nye detaljer i saken, da Daniels stilte opp i det anerkjente reportasjeprogrammet «60 Minutes» som sendes på tv-kanalen CBS News.

COMEBACK: USAs førstedame Melania Trump viste seg under ektemannens første «State of the Union»-tale natt til onsdag, etter å ha vært nærmest usynlig de siste ukene. Video: AP Vis mer

Det var natt til mandag Stormy Daniels lettet på sløret og hevdet at hun skal ha blitt truet til taushet i 2011.

I intervjuet la hun ut i detalj om sitt påståtte seksuelle forhold til Trump. Ifølge NTB var det Trumps advokater som stoppet intervjuet for sju år siden, etter å ha truet magasinet med søksmål.

Hun skal tidligere ha påstått at det første møtet fant sted da hun deltok på en golfturnering for kjendiser sammen med Trump. I intervjuet med «60 Minutes» søndag kveld hevdet Daniels at hun hadde ubeskyttet sex med presidenten én gang.

VIRALT: Donald Trump og førstedame Melania Trump ankom i dag Israel. Under besøket ble blant annet presidenten historisk, men det var noe helt annet som fikk folks oppmerksomhet. Video: CNN Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kjendis/67619152 Vis mer

Nektet for affæren

Samtidig har hun også nektet hardnakket for at affæren noensinne skal ha funnet sted. I slutten av januar påpekte hun at ryktene har blitt avvist av begge parter i 2006, 2011, 2016, 2017 og 2018.

Det skjedde samtidig som ryktene om at hun skal ha fått penger for å holde tett begynte å svirre. Flere amerikanske medier hevdet at det skal ha skjedd i forkant av presidentvalget i 2016.

- Jeg benekter ikke affæren på grunn av at jeg har blitt betalt penger for å ikke si noe, noe det har gått rykter om i internasjonale medier. Jeg benekter den fordi det aldri har skjedd, sa hun i en uttalelse.

I intervjuet med «60 Minutes» forklarte hun derimot at uttalelsen var ren løgn, og at hun gikk med på å gi den fordi «de fikk det til å virke som at hun ikke hadde noe valg».

LES OGSÅ: Røpet nye detaljer om Trump-affæren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer