Melania og Donald Trump:

- Melania er ulykkelig i ekteskapet

Vil forlate ektemannen en gang for alle.

VIL FORLATE MANNEN: Ekteskapet til president Donald Trump og Melania Trump skal henge i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix
VIL FORLATE MANNEN: Ekteskapet til president Donald Trump og Melania Trump skal henge i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste månedene har flere påståtte affærer med USAs president Donald Trump (71) kommet til overflaten.

Mye tyder på at beskyldningene mot ham går hardt utover ekteskapet med Melania Trump (47). Ifølge US Weekly henger nemlig ekteskapet i en tynn tråd, og sistnevnte skal ha et sterkt ønske om å forlate presidenten.

Videre skriver nettstedet at førstedamen er mindre tilfreds med ekteskapet nå, enn hun har vært noen gang tidligere. En ny rapport hevder at hun planlegger å komme seg unna Donald i kjølvann av de angivelige utroskapsskandalene.

Ulykkelig

Pornoskuespiller Stormy Daniels (39), hvis egentlig navn er Stephanie Gregory Clifford, og den tidligere Playboy-stjernen Karen McDougal (47), har begge beskyldt 71-åringen for å ha hatt en affære med dem i 2006 - like etter at Melania fødte ekteparets sønn, Barron (12).

- Hun er veldig, veldig ulykkelig. Hvis hun kunne hadde hun forlatt Donald og bare vært med sønnen, forteller en kilde nær førstedamen, ifølge nettstedet.

Til tross for at en talsperson for Melania hevder hun er fokusert på sønnen og nyter påskeferien, hevder magasinet at førstedamen er utilpass med at alles øyen er rettet mot hennes ekteskap. Ifølge kilden nær henne, skal det ikke være lett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer