Mel Gibson slipper fengsel

Skal ha mishandlet og truet ekskjæresten.

OPPGJØR: Oksana Grigorieva, Mels eks, hevder Gibson mishandlet og truet henne i januar 2010. Foto: All Over Press
OPPGJØR: Oksana Grigorieva, Mels eks, hevder Gibson mishandlet og truet henne i januar 2010. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det siste drøye året har vært en tung periode for skuespilleren Mel Gibson. I januar 2010 skal han ha mishandlet, slått og truet sin ekskjæreste, Oksana Grigorieva.

Hennes anklager fant veien inn i rettssystemet, og det var ventet at Gibson kunne få en streng straff.

Nå melder nettstedet TMZ.com at Gibson vil komme til å slippe en fengselsstraff.

Nettstedet skriver at skuespilleren har kommet til enighet med anklagerne, og har gjort en avtale som gjør at han ikke blir buret inne.

Gibson skal selv ha trodd at han kunne vinne i retten, og forlate rettslokalene som en fri mann. Det er nå ventet at han verken kommer til å erklære seg skyldig eller uskyldig, når han entrer rettsalen fredag, en såkalt «no contest plea».

Grunnen til at han gjør dette, er for å gjøre det lettere for barna.

- Mels prioritet gjennom hele denne perioden har vært hans datter Lucia og resten av barna hans. Det er med dette i tankene at han har bedt meg om å legge ned et forslag for statsadvokaten som kan bringe dette til en umiddelbar slutt, sier Gibsons advokat, Blair Berk, til TMZ.com.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun rev ut sitt eget hår