Mel Gibson kjempet med tårene i vitneboksen

Mel Gibson måtte forsvare seg mot voldsanklagene.

PÅ GRÅTEN: Ifølge TMZ.com skal Mel Gibson ha vært på gråten da han forklarte seg i retten onsdag.  Foto: All Over Press
PÅ GRÅTEN: Ifølge TMZ.com skal Mel Gibson ha vært på gråten da han forklarte seg i retten onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Film- og regissørstjernen Mel Gibson (54) har vært i hardt vær, etter de siste måneders skitne kamp mot ekskjæresten Oksana Grigorieva.

I etterkant av bruddet i april har russiske Oksana, som har datteren Lucia (1) med Gibson, hevdet at hun har lydopptak av eks-kjæresten som både truer henne med rasehets, voldtekt og å brenne ned huset hennes, i tillegg til at han skal ha slått henne i fjeset.


Saken har fått massiv oppmerksomhet i amerikanske og internasjonale medier, og Gibson har nå gått til retten, fordi han hevder Oksana brøt en avtale de inngikk i mai om at hun skulle få tilsammen 90 millioner kroner, mot at hun ødelegger alle opptak og andre bevis som kan skade Mels image.

Gibson har også anklaget eks-kjæresten for å drive utpressing, mens Oksana har svart med å kreve omsorgsretten for parets datter.

Dette har fått «Braveheart»-stjernen til å se rødt, og paret er nå involvert i en bitter rettstrid i California.

Onsdag måtte Gibson i vitneboksen for å forsvare seg. Og filmhelten, hvis rykte står på spill, skal ha vært på gråten da han forklarte hvor høyt han elsker lille Lucia, og de andre barna han har med ekskona Robyn Moore, skriver TMZ.com.

Oksana ønsker at dommeren, Scott Gordon, skal nekte Gibson samvær med datteren, og i sitt vitnemål har hun forklart at datteren har «oppført seg merkelig» hver gang hun har kommet tilbake fra overnattingsbesøk hos filmstjernen.

Ifølge vitner, som var tilstede i salen, ville hun imidlertid ikke utdype hva hun mente med formuleringen «merkelig».

Mels advokater skal ha kjørt Oksana ganske hardt, særlig i forhold til de mange intervjuene hun har gitt med ulike amerikanske medier i etterkant av bruddet. Også hennes forhold til nettstedet TMZ.com skal ha blitt tatt opp av advokatene.

Oksanas advokater skal ha kjempet innbitt mot dette argumentet, men dommer Gordon skal ha avbrutt dem.

Paret må møte i retten igjen 22. november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Gibson kastet ut av storfilm