Mel Gibson kastet ut av storfilm

Nå får bråket konsekvenser for karrieren.

KARRIERESMEKK: Den offentlige krangelen med ekskjæresten koster nå også Mel Gibsons karriere dyrt. Foto: All Over Press
KARRIERESMEKK: Den offentlige krangelen med ekskjæresten koster nå også Mel Gibsons karriere dyrt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mel Gibsons rykte har nok en gang fått seg en kraftig smell etter de siste måneders skitne kamp mot ekskjæresten Oksana Grigorieva.
 
I etterkant av bruddet har russiske Oksana, som har et barn sammen med Gibson, hevdet at hun har lydopptak av eks-kjæresten som både truer henne med rasehets, voldtekt og å brenne ned huset hennes, i tillegg til at han skal ha slått henne i fjeset.
 
Nå får også Gibsons karriere seg en smekk på grunn av anklagene. Etter først å ha blitt godkjent av filmselskapet for en gjesterolle i «The Hangover 2», har produsentene nå snudd på hælen og kastet Gibson ut av oppfølgeren til filmsuksessen.
 
- Jeg tror Mel ville ha vært fantastisk i filmen. Men jeg forstår at filmskaping er et samarbeidsprosjekt, og denne beslutningen hadde ikke full støtte hos alle, sier regissør Todd Phillips til People.
 
Regissøren sier ikke hvem som protesterte kraftigst mot Gibsons medvirkning i filmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fikk 90 millioner for å holde kjeft