Mel Gibson i ny rasisme-skandale

Filmstjernen truet eks-kjæresten både med voldtekt, rasehets og å brenne ned huset hennes - uten å se mikrofonen...

BITTER STRID: Mel Gibson og 14 år yngre Oksana Grigorieva har gått fra å være kjærester til å bli bitre fiender i retten. Nå truer Oksana med å offentliggjøre et lydbånd med rasistiske uttalelser fra Mel. Foto: All Over Press
BITTER STRID: Mel Gibson og 14 år yngre Oksana Grigorieva har gått fra å være kjærester til å bli bitre fiender i retten. Nå truer Oksana med å offentliggjøre et lydbånd med rasistiske uttalelser fra Mel. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  En fylletirade med kraftig jødehets mot to politifolk i 2006, førte til at «Braveheart»-stjernen Mel Gibsons omdømme fikk seg en kraftig knekk.

Etter at Gibson personlig hadde bedt flere av Hollywoods største navn om unnskyldning, har imidlertid 54-åringen siste tiden gjort comeback med blant annet filmen «Edge of Darkness».

Men nå truer en ny rasisme-skandale med å knuse det som er igjen av Gibsons gode navn og rykte.

I kjølvannet av bruddet med sin elskerinne Oksana Grigorieva (40), som han i fjor fikk datteren Lucia (8 mnd.) med, har den russiske kvinnen truet med å offentliggjøre et lydbånd med sjokkerende uttalelser.

Nettsiden Radaronline.com - som hevder de har hørt opptaket - skriver at Mel Gibson blant annet bruker flere nedsettende ord om mørkhudete mennesker.

- Du ser ut som en jævla gris i varmen, og hvis du blir voldtatt av en gjeng med niggere, er det din skyld, skal filmstjernen ha ropt under en krangel med Oksana.

Under krangelen skal Gibson - som i 2009 skilte seg fra sin kone gjennom 27 år, Robyn, etter at affæren med Oksana ble kjent - også ha truet med å brenne ned elskerinnens hus.

- Jeg skal komme og brenne ned det jævla huset ditt... Men først skal du suge meg, raser han videre på lydopptaket, ifølge Radaronline.com.

Oksana Grigorieva hevder hun tok opp samtalen fordi Gibson flere ganger skal ha truet henne på livet. Hun truer nå med å bruke opptaket som bevis i retten for å sikre seg omsorgsretten for datteren.

Mel Gibson har foreløpig nektet å uttale seg om skandaletapen som nå truer med å ødelegge karrieren hans.

Tidligere denne uken hevdet Oksana at Mel Gibson har slått henne, mens Gibson svarte med å hevde at hun har opptrådd fornedrende mot ham.

Det er ikke kjent når retten vil ta en endelig beslutning i omsorgssaken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hevder hun ble slått av Gibson