Mel Gibson gjemmer seg i Costa Rica

Superstjernen rømmer fra skilsmisse og barnefordeling og en ruinert karriere.

GJEMMER SEG: Mel Gibson har rømt USA og den opprivende skilsmisse- og barnefordelingssaken mellom ham og ekskona Oksana Grigorieva. Foto: Stella Pictures
GJEMMER SEG: Mel Gibson har rømt USA og den opprivende skilsmisse- og barnefordelingssaken mellom ham og ekskona Oksana Grigorieva. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I det den skandaliserte superstjernen Mel Gibson (55) landet på flyplassen i San Jose i Costa Rica tirsdag ble han fanget på kamera av en paparazzi.

Så store stjerner som «Mad Max»-, «Dødelig Våpen»-, og «Braveheart»-skuespilleren har ingen steder å rømme til, ser det ut til.

For den opprinnelig australske filmstorheten har gode grunner til å rømme.

Nedturen begynte med utroskapsrykter og et fylleutbrudd mot jøder i 2007, og kulminerte først med skilsmissen fra sin kone Robyn, som han har sju barn med, i 2009.

Så ble det bare verre. Gibson giftet seg etter kort tid med russiske Oksana Grigorieva. (40) og fikk datteren Lucia.

Også dette ekteskapet gikk overende, og partene ligger nå i skilsmisse og kjemper om omsorgsretten for datteren.

Oksana hevder også at Gibson har vært voldelig og truet henne på livet.

Mel Gibson hadde en av de mest vellykkede karrierene i Hollywood etter krigen, før alt begynte å rakne i 2007.

Han hadde blitt kåret til verdens mest sexy mann flere ganger, mottatt en rekke priser og spilt i noen av 80- og 90-tallets største kommersielle suksesser, før han på 2000-tallet satte seg i regissørstolen, også det med stor kommersiell og kunstnerisk suksess.

Nå ser det ut til at han må rømme til Burma eller Ny Guinea - eller en annen planet - for virkelig å komme seg bort fra alt det vonde. Costa Rica er i alle fall ikke langt nok.

Vi håper Mel finner tilbake til sitt gode, gamle jeg. Nedturen har vart lenge nok nå!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å