Mel Gibson angrep fotograf

- Jeg trodde han skulle slå meg i ansiktet, sier kvinnen som fotograferte stjernen.

LIKTE DÅRLIG Å BLI TATT BILDE AV: Da en reporter fra Daily Telegraph fotograferte Mel Gibson mot hans vilje, klikket det for skuespilleren. Foto: Rex Features
LIKTE DÅRLIG Å BLI TATT BILDE AV: Da en reporter fra Daily Telegraph fotograferte Mel Gibson mot hans vilje, klikket det for skuespilleren. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: «Braveheart»-stjernen Mel Gibson har tidligere havnet i bråk for å ha kommet med nedsettende kommentarer om jøder.

Derfor var det mange som hevet øyebrynene da skuespillerstjernen Mel Gibson (59) dukket opp på en israelsk filmfestival i Sydney, Australia.

DYTTET KVINNE: Gibson angrep kvinnen som fotograferte ham, og dyttet henne i ryggen. Nå kan saken havne i retten. Foto: Broadimage
DYTTET KVINNE: Gibson angrep kvinnen som fotograferte ham, og dyttet henne i ryggen. Nå kan saken havne i retten. Foto: Broadimage Vis mer

Men dessverre for Gibson klarte han heller ikke denne gangen å holde seg unna de negative overskriftene.

Da en kvinnelig reporter for den australske avisen Daily Telegraph fotograferte stjernen og hans unge kjæreste, Rosalind Ross (24), klikket det totalt for Gibson.

I sin egen avis gjenopplever kvinnen, Kristi Miller, den alvorlige hendelsen.

-  Jeg trodde han skulle slå meg i ansiktet. Han spyttet meg i ansiktet i det han hylte til meg. Han kalte meg en hund, sa jeg ikke var et menneske, og at jeg ville komme til helvete. Han bannet og kalte meg en «cunt» (nedsettende ord om kvinners underliv, red. anm.). Det hele skjedde uten stans, han pustet ikke en gang, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.


Nå kan det verbale angrepet få konsekvenser for stjernen.

Video fra overvåkningskameraene skal gjennomgås av politiet.

FILMSTJERNE: Mel Gibson er blant annet kjent fra filmen «Braveheart», som han også regisserte.
FILMSTJERNE: Mel Gibson er blant annet kjent fra filmen «Braveheart», som han også regisserte. Vis mer


Gibson ble i 2006 arrestert for fyllekjøring. Det var da han for første gang skapte overskrifter for sine kommentarer. Til de to politimennene som arresterte ham, utbrøt han følgende:

«Nå er livet mitt ødelagt! Jeg eier Malibu, jeg skal bruke statusen min og pengene mine til å ta hevn på dere! Jævla jøder … Jødene er ansvarlige for alle kriger i verden!»

Miller ble svært rystet av hendelsen under den israelske filmfestivalen.

- Jeg tok et bilde av Mel og kjæresten, og da jeg snudde meg rundt, dyttet han meg skikkelig hardt i ryggen. Jeg ble sjokkert, det var virkelig ikke noe jeg forventet. Jeg vet ikke om han gjorde det med hendene eller albuen, sier hun.

Avisen skriver at Gibsons kjæreste brøt inn og fikk stoppet skuespilleren, før det ble enda mer alvorlig.

Kjæresten Rosalind Ross er tidligere verdensmester i hestesporten voltige. Det beskrives ofte som en blanding av turn og hesteridning.

Mel Gibson har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Forholdet mellom Mel Gibson og Rosalind Ross ble først kjent i juli. Hun har tidligere hatt stor suksess i hestesporten voltige.LES OGSÅ: - Mel Gibson falt for 24-åring